Radhus m 3 sovrum & poolläge, La Florida

Orihuela Costa / Costa Blanca, Spanien

137 000 euro
Radhusicon_radhus_inactive

Soligt radhus med bästa läget i området, 20 meter till poolen, 3 sovrum / badrum / wc i mycket trevligt område med utskt över områdets pool. dubbla uteplatser och dubbla balkonger. Bra skick. Gated.

Detta radhus ligger i Macarena II området, beläget ca 2 km från havet och nära centrum av La Florida, där det finns trevliga restauranger, bl.a. "The Abbey Tower", söndagsöppen mataffär "Jumerca", järnaffär m.m.

Framför huset finns en stor stenbelagd yta med gott om plats för utegrupp med parasoll. Här går även bra att köra in och parkera bilen. Bra läge för er som vill ha sol på eftermiddagen och kvällen.

Ni kommer in i huset via en altan med plats för sittgrupp, stort vardagsrum i öppen planlösning med kök, plats för både soffgrupp och matgrupp. I barköket finns kyl/frys, spis, fläkt och tvättmaskin. Glasdörr ut till den inglasade uteplatsen i söder. Gott om plats för utegrupp, direktutgång till poolområdet. Här kan ni även ställa ut tvättmaskinen, och sedan ha diskmaskin i köket. Utsikt över områdets pool.

På entréplanet finns även en gästtoalett samt sovrum 1.

På övervåningen finns två sovrum med inbyggda garderober samt ett badrum med badkar. Från båda sovrummen finns utgång till balkonger, en som ligger mot poolen, söderläge och en som ligger in mot området.

Dvs det finns dubbla uteplatser och dubbla balkonger, så ni kan alltid hitta en solsida och en sida med skyddande skugga. Huset säljs möblerat.

Samfällighet ca 400 euro / år

Precis utanför Macarenaområdet, tvärs över gatan finns en s.k, public pool med restaurang. Hit kan ni gå om ni vill ta en glass eller ta något att dricka.

Här bor Ni även nära Orihuela Costas nya sportcentrum, ca 400m. Här finns bl.a. tennisbanor och en mycket fin badanläggning, Detta kan vara bra om Ni vill motionssimma även vintertid när de flesta "vanliga" poolanläggningar är stängda.

Mäklarhuset Costa Blanca har stor erfarenhet av försäljningar av bostäder på Costa Blanca. Vi hjälper er genom hela köpprocessen via svensktalande advokatbyrå. Vi har även kontakt med hantverkare som kan hjälpa er att iordningställa ert nya boende efter era önskemål. Referenser lämnas.

Är ni på väg ner till Spanien snart? Boka gärna en dag för att se detta objekt samt några av våra övriga selektivt utvalda lägenheter och hus vi har tillgängliga för försäljning. Vi saluför enbart bostäder vi själva tycker om och tror på. Gå gärna in på vår hemsida; www.maklarhusetcostablanca.se för att se vad som finns till salu just nu.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
82 m²
Biarea
50 m²
Antal rum
4 rum
Byggår
2004

Statistik

166
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 29 dagar sedan, den 25 oktober 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips