Kommande

Blåmesvägen 34

Ösbydalen, Värmdö kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
119 m²
Tomtarea
164 m²
Byggår
1991
Driftkostnad
36 000 kr/år
Kommande

Trevligt och välplanerat radhus om 119 kvm på Blåmesvägen 34 i Ösbydalen, Gustavsberg. Ösbydalen är ett trevligt, lugnt och populärt område med bra kommunikationer. Närhet till skolor, förskola, stormarknad och restauranger. Gångavstånd till Gustavsbergs hamn och centrum. Här har du även närhet till fina strövområden och inte minst en trevlig badsjö med härliga badklippor.

På entrésidan, som ligger på en lugn och trafikfri gata, möts du av en minder uteplats med tillhörande häck som inramning. På husets baksida har du en större uteplats med ett intilliggande förråd. Här finns plats för en större möbelgrupp och grill. En mindre lättskött gräsyta för barnen finns intill uteplatsen. Väl inne i huset finns en rejäl hall med bra avhängningsytor, separat kök med intilliggande tvättrum. Intill hallen finns ett badrum med WC, tvättställ och dusch. Kaklade väggar och golv av klinker. Vardagsrummet är rymligt och tack vare ett flertal fönsterpartier skapas bra ljusinsläpp och känsla av rymd. Det går enkelt att dela av vardagsrummet för att skapa ytterligare ett sovrum om så önskas. Från vardagsrummet tar du dig smidigt ut till uteplatsen och den lilla gräsmattan. På övre våningsplanet, centralt placerad, finns en mindre hall. Intill hallen finns en klädkammare och ett badrum. I badrummet finns WC, tvättställ och badkar. Väggar av kakel samt golv av klinker. Den intilliggande klädkammaren går enkelt att bygga om till en bastu eller varför inte en trivsam relaxhörna? Mot entrésidan finns ett större sovrum med intilliggande klädkammare. På motsatt sida, mot trädgården, finns två separata sovrum (interiörbilder presenteras senare).

Det här är ett optimalt och prisvärt boende för familjen som vill bo centralt men som även vill ha närhet till fin natur.

Detta är en kommande försäljning. Interiörbilder presenteras senare. Planerad visning sker under augusti 2022. Är du intresserad så skicka in en intresseanmälan som finns på objektsidan (ej mail) så kommer ansvarig mäklare att hålla dig informerad när interiörbilder läggs ut samt när visningsdatum har fastställts.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Marcus Folmer

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Marcus Folmer, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
070-226 91 53

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.