Nyproduktion

Johannesbäcksgatan 39F

Östra Salabacke, Uppsala Se på karta

4 395 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
140,5 m²
Byggår
2020
Förening
BRF Östra Sala Backe
Om föreningen
Avgift
4 998 kr/mån
Driftkostnad
16 500 kr/år
Pris/m²
31 281 kr/m²
Antal besök
1 753
Dagar på Hemnet
17
Nyproduktion

Stadsradhus som disponeras i två plan om totalt 140,5 väldisponerade kvadratmeter, fördelat på 4 rum och kök med 3 sovrum. Radhuset värms upp med egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på entréplan och via radiatorer på övre plan. Flera fina utrymmen för härligt umgänge så som en fantastiskt trevlig atriumgård, stenbelagd uteplats och på andra våningen finns även en härlig terrass med trätrall. Det finns förråd på baksidan och plats för bilen på framsidan.

I bostadsrättsföreningen Östra Sala Backe planeras för 16 stycken stadsradhus med modern design och spännande planlösningar. Försäljningen sker i två etapper med 8 stycken radhus i varje etapp. Preliminär tidpunkt för upplåtelse och inflyttning i etapp 1 är fjärde kvartalet 2020 och för etapp 2 beräknas inflyttning ske cirka ett år efter detta d.v.s fjärde kvartalet 2021.

Föreningen kommer äga en solcellsanläggning för produktion av el, elen kommer säljas till bostadsrättsinnehavarna i första hand och i den mån elen ej kan förbrukas inom fastigheten säljs överskottet via elnätet.

Östra Salabacke ligger med bekvämt avstånd till centrala Uppsala. Härifrån når du snabbt Gränbystadens breda utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen. Det är gång- och cykelavstånd till stadskärnan och flera lokalbusslinjer trafikerar området. E4:an nås på några minuter med bil. Från Uppsala Centralstation når du Stockholm Centralstation på ca 30-38 minuter med tåg. I Östra Salabacke planeras för drygt 2000 bostäder i en blandad stadsbebyggelse med gröna gårdar och varierande arkitektur. Läs gärna mer på: http://ostrasalabacke.uppsala.se/.

OBS! Bilderna är illustrationer - ändringar, tillval och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Läs mer om bostaden
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB