Nyproduktion

20

Rosenberg, Tidaholms kommun Se på karta

1 825 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²
Byggår
2021
Avgift
4 273 kr/mån
Driftkostnad
20 424 kr/år
Pris/m²
17 056 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till ett smart planerat boende redo att flytta in i! Att köpa en bostadsrätt i Brf Rosenberg 1 innebär att du har ditt egna upplåtna parhus med altandäck, egen trädgård och vidbyggt garage. Bostadsrätten inrymmer en god grundstandard med exempelvis genomgående trägolv och tapetserade väggar, dessutom finns en mängd tillval att göra så som olika köksval, val i våtrum samt infällda spotlights. Uppvärmning sker via vattenburet system från en frånluftsvärmepump, detta är en mycket effektiv metod vilket håller nere driftkostnaderna.

Husmodell Eva är det perfekta alternativet för er som har behov av större ytor, den smarta planlösningen i ett plan nyttjar alla kvadratmeter på absolut bästa sätt! Det öppna vardagsrummet och köket blir en självklar mötesplats med fyra fönster och mycket ljusinsläpp. I anslutning till köket finns en rymlig tvättstuga med praktisk groventré. Ett badrum och en mindre toalett gör att man slipper trängas, dessa är lämpligt placerade intill två av de tre sovrummen. Vidbyggt finns ett garage om 19,5 m² med plats för en bil, detta nås smidigt via groventrén.

Villa Eva är ett parhus som det är enkelt att trivas i; gott om utrymme, enkelt underhåll, nytt och fräscht och en effektiv planlösning!

Bo kostnadsfritt ett helt år, Älvsbyhus bjuder på månadsavgiften under de första 12 månaderna efter inflytt!

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Falköping

Kontakt

Ronja Melker

Mäklarhuset Falköping
Mäklare Ronja Melker, Mäklarhuset Falköping
0709721429