Holmbodavägen 101

Rotebro, Sollentuna kommun Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
105 m²
Tomtarea
302 m²
Byggår
1990
Driftkostnad
37 988 kr/år

Välkommen till detta ljusa och välplanerade gavelradhus med två uteplatser. En uteplats på framsidan med morgonsol och träaltan samt en stor och trälagd uteplats på baksidan med eftermiddags-/kvällssol. På gavelsidan finns ett gemensamt förråd till bostäderna i huslängan samt ett förråd som tillhör bostaden.

Entréplan med en välkomnande hall med öppen planlösning mot ett ljust kök med matplats. Stort och ljust vardagsrum med utgång till uteplats. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Övre plan med ett helkaklat badrum med förråd, tre ljusa sovrum och övre hall med förvaringsmöjligheter och lucka till vind.

Lugnt och barnvänligt område nära flera förskolor och skolor. Goda möjligheter till fritid och friluftsliv med närhet till öppna fält, skog, golfbanor, fotbollsplaner, tennisbanor och ridhus. Ett par minuters promenad till busshållplatsen Holmboda varifrån buss 520 går mot Sollentuna station och når Rotebro station på 6 minuter.

Bostaden tillhör samfälligheten Rånocken som består av 55 hushåll samt 1 föreningslokal som medlemmar är välkomna att hyra. Kostnaden ligger på 300 kronor/tillfälle. Lokalen har två rum och innehar toalett, kyl/frys, spis, ugn, diskmaskin och plats för ca 50 personer.

Till samfälligheten betalar man en avgift om 1050 kr/månaden. I samfällighetsavgiften ingår: en bilplats med motorvärmaruttag, sophämtning och kabel-tv grundpaket från comhem/Tele2.

http://ranocken.com

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Sollentuna

Kontakta mäklaren

Cherry Lindström

Svenska Mäklarhuset Sollentuna
Mäklare Cherry Lindström, Svenska Mäklarhuset Sollentuna
0735118228

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.