Båtsmansvägen 5

Runby, Upplands Väsby kommun Se på karta

3 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
84 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
540 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1961
Energiklass
G
Driftkostnad
25 847 kr/år

Har du drömt och letat efter ett enplanshus i ett lugnt och trivsamt villaområde? Nu är väntan över.

Äntligen finns ett välplanerat & välskött kedjehus med stor plan tomt i härliga Ägget/Runby till salu. Huset har äldre standard men är i välhållet skick. I mysiga och barnvänliga Runby bor ni i en lugn del av Upplands Väsby men med gångavstånd till bekvämligheter som pendeltåg, restauranger och butiker. Här har ni tillgång till huvudbyggnaden med endast ett våningsplan samt vidbyggt garage med förråd, stor uppfart med plats för många bilar och stor tomt om 540 m². Indraget fiber via Upplands Väsby stadsnät. Nyligen bytt elpanna (år 2022).

I området är det många liknande hus som byggt om och till sin byggnad med olika utformning och storlek. Se planlösning för inspiration. Det är upp till köparen att själv kontrollera vad som är möjligt att utföra på fastigheten, kontakta mäklaren för mer information.

Här i Ägget/Runby säljs det sällan - och det är lätt att förstå varför - många väljer att bo kvar då det här är en perfekt kombination av läge och boendekomfort. I Runby bor du med naturen som granne i ett lugnt bostadsområde där lekplatser, skolor, förskolor finns på nära håll och bra pendlingsmöjligheter (buss till pendeltåg som tar er till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) med närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Upplands Väsby

Kontakta mäklaren

Lars Steneryd

SkandiaMäklarna Upplands Väsby
Mäklare Lars Steneryd, SkandiaMäklarna Upplands Väsby
070-160 00 89

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.