Stagvägen 1

Saltsjöbaden, Nacka kommun Se på karta

4 300 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
114 m²
Tomtarea
241 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1972
Energiklass
F
Driftkostnad
53 070 kr/år

Välkommen att kontakta mäklaren för visning!
Ett av husen i gavelläge med fri och insynsskyddad trädgård. Familjen har tagit väl hand om huset och renoverat mycket under dem åren de har bott i huset. Det är välplanerat med tre rymliga sovrum, två badrum, kök och i anslutning till köket har man en rymlig matplats och ett stort och öppet vardagsrum med utgång till den underbara trädgården. Här ute har man även lagt ett trädäck som rymmer matbord eller solstolar för den som önskar. Huset har gott om förvaring såväl inne i huset som kallförråd ute.
Som säljarna själva säger: " Vi har ett trevligt solljus hela dagen. Trädgården ligger i väst som ger kvällssol. Placeringen av vårt hus ger oss "villa känsla" - privat och mysigt. Parkeringen är i anslutning till huset som gör det smidigt att packa ur varor när man har varit och handlat. Besökare kan lätt parkera utanför också. Området har såväl närhet till bra kommunikationer som affärer och natur. Vi plockar blåbär under sommaren och kantareller på hösten. Våra grannar är både äldre och barnfamiljer. Ett lugnt och tryggt område att bo i. På sommaren blommar Rhododeron och Magnolian blommar med vita, doftande blommar - oerhört praktfullt"

Som ägare av ett hus på Båthöjden är du automatiskt medlem i Båthöjdens samfällighetsförening. Föreningen sköter om vägar inom området inklusive snöröjning, grönområden, vattenförsörjning, avloppsanläggningar, fibernät för bredband och TV, elledningar och grändbelysning, samt garage och parkeringar. I området finns garagelängor där en garageplats ingår i samfällighetsavgiften. Föreningsavgift för 2021 är 2800 kr per kvartal och fastighet.

Detta boende passar ett par, äldre som ungt, eller en barnfamilj alldeles ypperligt. Skolor och dagis finns inom behagligt avstånd. Det är ett bilfritt område som gör att barn tryggt kan vara ute och leka. Här finns boulebana, fotbollsplan och nyrustad lekplats i ”Gropen”, badplats, bryggor, båthamn och golfbana. Allt inom gångavstånd. Fisksätraholmen kan bli ditt ställe att andas ut, under fina dagar kan en picknick dukas upp. Eller kanske bara sitta och studera båtarna som åker förbi. För den som gillar att vistas i naturen finns också hela Nackareservatet inom räckhåll. Affärer i Fisksätra C och Saltsjöbadens C finns inom gångavstånd och kommunikationerna är goda med buss till Nacka Strand via Nacka Forum och Saltsjöbanan till Slussen. Eller kanske cykla via vackra Saltsjöbadsvägen?

Här är det bara att flytta in och trivas! Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Kontakta mäklaren

Carolina Ramsten

Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Mäklare Carolina Ramsten, Svensk Fastighetsförmedling Nacka
08 556 184 34