Exklusivt Projekt!

Santa Ponça / Mallorca, Spanien

615 000 euro

655 000 euro -6%

RadhusRadhus

Parhus som uppförs av byggherre som är känd för hög kvalitet och bra materialval. Attraktivt område i Nueva Santa Ponça, nära golf och exklusiva Port Adriano. Majoriteten av bostäderna är orienterade mot sydväst. Det finns en gemensam pool och trädgård i området.

Detta bostadsområde ligger i nya Santa Ponça nära Port Adriano och samtliga parhus är rymliga tresovrumsbostäder med egna terrasser, trädgårdar och parkeringsplatser.
Byggherren är känd för hög kvalitet och de flesta av bostäderna har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Majoriteten av bostäderna är orienterade mot sydväst.
I det gemensamma området finns det en pool som omges av en stor solterrass med utsikt över golfbanan och en stor gemensam trädgård. Det finns omklädningsrum, duschar och toaletter vid poolområdet.

Ytterligare information: Varje bostad är utrustad med luftkonditionering, golvvärme i badrummen, fönster med dubbelglas, säkerhetsdörr, TV och parabolantenn i alla parhus. Det finns också parkering. Första inflyttningsdatum beräknas till November 2017.

OBS! Bildmaterialet är från byggherrens säljmaterial.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
133 m²
Tomtarea
196 m² tomt
Antal rum
4 rum
Byggår
2017
Fastighetsbyrån Mallorca

Statistik

313
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 463 dagar sedan, den 18 november 2016. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips