Västgötaresan 33

Sävja, Uppsala Karta & restider

1 790 000 kr
RadhusRadhus

I ett lugnt och avskilt läge i mysiga Sävja erbjuds nu ett boende som andas livskvalitet!

Välkommen till ett trivsamt parhus med mycket bra läge mot lugnt och insynsskyddat skogsparti, två uteplatser, balkong och härlig trädgård! Här har du naturen inpå knuten - Detta är verkligen ett hus att trivas i! Endast en ägare sedan huset fastigheten byggdes.

Bostaden är välplanerad och känns rymlig, där bl.a. tre sovrum på övre plan, två badrum, vardagsrum som kan delas av för ett ytterligare sovrum samt kök med matplats. Fin och härlig trädgård med insynsskyddad uteplats som bl.a. nås från vardagsrummet, en uteplats på husets framsida, där du kan avnjuta morgonkaffet samt en balkong som nås från hall - perfekt för vädring eller bara för att sitta och njuta av områdets atmosfär.

Sävja ligger knappt sju kilometer söder om Uppsala och härifrån har du goda kommunikationer in till city och ca. tre kilometer söderut ligger Graneberg med båthamn och fina badvikar invid Mälaren. Gott om vandringsleder och nya stigar kan upptäckas varje dag. Även nära Nåntuna Lund intill Fyrisån, där du kan följa i Linnés fotspår bland hasselbuskage och stora ekar. Nära till härliga promenadstråk i naturreservatet Lunsen med möjlighet till svamp- och bärplockning samtidigt som det är fin cykelväg till city! Som boende i Sävja har du dessutom nära till bekvämligheter som vårdcentral, apotek, kulturcentrum med bibliotek, skolor, förskolor och livsmedelsbutik m.m. Nära till E4:ans påfart för bilpendlaren.

Läs mer hos mäklaren Säljkollen: sidan för dig som säljare
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
110,5 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
7 379 kr/mån
Byggår
1988-1990
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Västgötaresan 33 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 790 000 kr

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 634
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 12 dagar sedan, den 10 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips