Nyproduktion

A2-3 Parkstråket

Segevång, Malmö kommun Se på karta

5 540 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Tomtarea
120 m²
Nyproduktion

Välkommen på tomtvisning av Parkstråket onsdagen den 5:e oktober mellan kl.16-18 på Östra Sjukhusvägen i Sege Park, Malmö. Kom och träffa både projektutvecklare och mäklare som kommer att berätta mer om projektet och försöka svara på eventuella frågor som kanske dykt upp för er längs vägen. Meddela hur många ni kommer, vi bjuder alla på gott tilltugg och dryck. Anmäl dig till visningen senast 30/9 genom att skicka ett mail till [email protected]

Besök gärna https://www.deromebostad.se/sok-bostad/projekt/parkstraket för mer info.

Hitta ditt nya hem i Sege Park där du bor med den grönskande parken som uteplats. Här bygger Derome kvarteret Parkstråket som består av 18 radhus. Det ljusa huset om 115 kvm har stora ytor för familjehänget, barnkalaset och kompis-AW:n.

Arkitekterna bakom Parkstråket har haft en särskild tanke när de designat planlösningen: att ta tillvara på ljuset. Redan vid entrén ser ett glastak till att både skydda mot regnet och släppa fram dagsljuset, och genom glasöppningen i ytterdörren flödar solstrålarna in i hallen.

På entréplanet öppnar fönsterpartier för solljus och utsikt mot baksidan. Här finns köket och vardagsrummet som husets hjärta, med plats för umgänge. Det moderna vinkelköket ger ett privat hörn i den annars öppna planlösningen och matplatsens fönster vetter mot trädgården och uteplatsen med morgonsol. På entréplanet finns också WC med dusch och separat tvättmaskin och torktumlare.
På husets övervåning möts du av en öppen yta, där en fransk balkong och ett högt sittande fönster välkomnar dagsljuset i rummet. Här finns möjlighet att möblera för en mindre arbetsplats eller för barnens skolarbete. På ovanvåningen ligger sovrummen samlade, ett större och två något mindre. Det finns en gemensam klädkammare och garderober i varje sovrum, med plats för säsongskläder och familjens sportutrustning.

Till huset ingår en parkering med elbilsladdning, förråd och solceller på taket.

Här bor du i en unik parkmiljö i ett spännande område. Från Sege Park tar dig 10 - 15 minuters cykeltrampande till Malmö centrum. Föredrar du bussen finns en expressbusslinje alldeles i utkanten av parkområdet.

Länk till broschyr: https://issuu.com/deromegruppen/docs/210915_bofakta_parkstr_ket_8db93708626144?fr=sODQ0MzQxODIxNTY

Läs mer om bostaden

Kontakt

Louise Frykman

Våningen & Villan Nyproduktion
Mäklare Louise Frykman, Våningen & Villan Nyproduktion

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.