Kommande

Rådans Gårdsväg 43

Silverdal, Sollentuna kommun Se på karta

6 800 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Gårdslängorna
Om föreningen
Avgift
4 631 kr/mån
Driftkostnad
13 668 kr/år
Pris/m²
70 833 kr/m²
Kommande

Välkommen till Bullerbyn i Silverdal!

- Trivsam uteplats
- Egen parkeringsplats
- Värmen ingår i avgiften
- Gott om förvaringsutrymmen

Rådans gårdsväg, ett område och boende för dig som drömmer om ett lantligt boende men med det moderna hemmets bekvämligheter. Här finns ett lättskött hem med smakfull och stilren design, nyproducerat 2018. Här blir vardagen enkel då flera förskolor och skolor finns inom gångavstånd och pendlingsmöjligheterna med både buss och pendeltåg finns på promenad- och cykelavståndavstånd.

Med stora grönområden precis nedanför husen blir boll och kubbspel lättillgängligt. Med naturreservat och Edsvikens vatten endast ett stenkast från huset behöver man aldrig åka någonstans för att gå på upptäcktsfärd eller ta ett dopp. Precis nedanför området finns en badbrygga och med en kort promenad längst vattenbrynet finns badstrand. Om vädret tillåter plogas här skridskobana vintertid. I närheten finns upplyst elljusspår, så att ta en runda blir inget projekt. I naturreservatet finns flera anlagda grillplatser som kommunen förser ved med. I Silverdal finns också flera öppna lekplatser och förskolornas gårdar används flitigt på kvällar och helger.

När du kommer in i området får du småstadskänsla och detta är ett område som passar perfekt för Er som barnfamilj. Nere på Rådans gårdsväg finns barn mellan åldrarna noll till tonår, och de flesta är runt förskole- lågstadieåldern. I Silverdal köper du inte bara bostaden utan du blir, om du önskar, en del av en större gemenskap.

Nu när du fått en bra bild av området är det dags att beskriva denna härliga bostad, men först parkeras bilen på husets kortsida, parkeringen är lättillgängligt och har såklart laddbox för elbil. I området finns det även flera uppställningsplatser för besökare eller om du har dubbla bilar. Tack vara husets placering har man här inga bilar framför bostaden vilket ger barnen möjlighet att bara springa ut och man slipper se bilarna från uteplatsen.

Bostadens arkitektur tar oss verkligen till ”Barnen i Bullerbyn” och uteplatsen möter oss med spaljéer och klätterväxter. Här finns stor plats för mysig soffgrupp och kanske matbord, familjen som nu äger har låtit bygga en avställningsyta och blomlåda som just nu används som sandlåda (som går att flytta). Väldigt praktiskt för barnen att få sandlådan i ”arbetshöjd”. Här intas mysiga middagar med familjen och barnen kan sedan leka med grannbarnen.

När vi kliver in i hallen möts vi av den sobra färgsättningen som genomsyrar hela detta hem. Man känner redan här att hela bostaden andas design och exklusivitet. Entréplan har vattenburen golvvärme och båda planen har vackert ekgolv. Med ljus färgsättning blir hemmet lugnt och en känsla av harmoni skapas i vår annars så stressiga vardag. Entréplanet är optimalt planerat för sina kvadratmeter. Planlösningen är öppen och social. Köket är ett stilrent kök från Marbodal med bänkskiva i kompositsten. Här har man verkligen tänkt till för att skapa mycket arbetsytor och förvaring. Kökets utformning ger hela familjen plats att hjälpa till med matlagningen. Maskinparken består av fullstor kyl och frys som är integrerad, induktionshäll, ugn, integrerad diskmaskin samt mikro. Matplatsen är placerad mellan kök och vardagsrum och ger plats för stort bord där man kan sitta många.

I den bakre delen av huset har man praktiskt placerat städskåp (alla vi med små barn vet hur ofta dammsugaren åker fram). Det stora förrådet intill är guld värt. Här ryms det s

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Kontakta mäklaren

Victoria Nyblom

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
Mäklare Victoria Nyblom, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
0768-64 70 00

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.