Rådans gårdsväg 77

Silverdal, Sollentuna kommun Se på karta

6 500 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
84 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Ladugården 1
Om föreningen
Avgift
3 777 kr/mån
Pris/m²
77 381 kr/m²

**KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING**

Gården Rådan välkomnar er till ett unikt projekt där den magiska 1700-talsmiljö omvandlats år 2016-2017 till åtta moderna och lyxiga radhus i bostadsrättsform. Bostaden kännetecknas av ett magiskt ljusinsläpp från vackra valvfönster, generös takhöjd och sobra kulörer.
Dom älskvärda attributen från det äldre byggåret lever kvar med har omskapats till moderna boenden med exklusiva materialval och trendiga ytskikt.

Bostaden har renoverats av nuvarande ägare med en optimal planlösning fördelat på två plan med eleganta och moderna materialval vilket gör detta perfekt för familjen som vill ha det lilla extra!
Den sobra färgsättningen i avslappnande kulörer kombinerat med ett härligt ljusinsläpp från mäktiga fönsterpartier skapar en härlig känsla av luft och rymd kring varje kvadratmeter.
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum med en förlängning till uteplatsen skapar en fantastiskt social yta för både familj och vänner på besök. Den trädäckade, insynsskyddade uteplatsen förlänger bostadens sociala del och utgör en avkopplande oas i soligt läge med plats för önskat utemöblemang och blomster. De två sovrummen på övervåningen är rymliga och avskilda med plats för all typ av önskat möblemang efter egen smak och behov.
Bostaden har även gott om förvaringsmöjligheter samt två badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare! En parkeringsplats och en separat förvaringsdel hör till bostaden. Som medlem i föreningen finns även tillgång till cykelrum i separat hus.

Område
Här har du den grönskande naturen som närmaste granne med närhet till Edsvikens vackra vatten. Samtidigt når du serviceutbud och kommunikationer på bekvämt avstånd. Skolor och förskolor finns både kring Silverdalen och Sollentuna.
Närliggande busslinjer tar dig in till Sollentuna station med både pendeltåg mot centrala Stockholm och bussar till Danderyd sjukhus, Karolinska sjukhuset, Mörby, Jakobsberg och Kista. Från Silverdalen går direktbuss till och från Sergels torg varje vardag morgon och kväll. För den bilburne nås E18 på några minuter.

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Ronni Mleczkovicz

Unik Fastighetsförmedling AB
Mäklare Ronni  Mleczkovicz, Unik Fastighetsförmedling AB
0767231002