Näckrosvägen 15

Sjukyrkoberget, Upplands Väsby Se på karta

4 750 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
158 m²
Tomtarea
264 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
32 695 kr/år
Antal besök
3 833
Dagar på Hemnet
9

Exklusivt och nyrenoverat enplanshus i vinkel med alla bekvämligheter! Boendet har under de senaste åren genomgått en noggrann renovering med påkostade materialval och sammanhängande design. Huset har en praktiskt planlösning med en separat del för social samvaro vid kök, matplats och vardagsrum och en del för sovrum. Huset har två stycken huvudingångar för att kunna delas av och nyttjas separat vid behov. Huset erbjuder i dagsläget två sovrum, men kan med enkelhet delas av för fler sovrum och möjliga generationsboenden. Bostaden rymmer förutom detta två stycken mycket stilrena duschrum i olika utformningar, ett av dem utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Husets bägge ingångar leder till varsin entréhall varav den ena kan möbleras upp som vardagsrum och delas av för ytterligare ett sovrum vid behov. Utanför ytterdörrarna finns den lättskötta atriumgården dit husets många fönster vetter. Här finns ett inglasat uterum och ett förvaringsutrymme byggt intill. Till huset tillhör även garage- och parkeringsplats.

Ett hus som har det mesta för den kräsne; modern design, det mesta i mer eller mindre nyskick, låg driftkostnad, allt på ett och samma plan, möjlighet till uthyrning, generationsboende etc.

På Näckrosvägen 15 bor du väldigt nära både förskolan Råbäcken och grundskolorna Breddenskolan samt Grimstaskolan. Du har även promenadavstånd till Norrvikens vatten där det bjuds på bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Längs med den vackra strandpromenaden finner man både badbryggor och mysiga lekplatser. I handelsväg finns området Bredden/Infra city ett par minuter bort med bilen där det finns både gym, apotek, mathandel, Bauhaus, Biltema, inredningsbutiker etc. Goda busskommunikationer tar dig ner till Väsby centrum alternativt Rotebro station som sedan tar dig vidare till Stockholm, Arlanda och Uppsala.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.