Kommande

Stora Björnens Gränd 27

Skälby, Järfälla kommun Se på karta

3 350 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1982
Förening
HSB BRF Orgona i Järfälla
Om föreningen
Avgift
6 456 kr/mån
Driftkostnad
18 000 kr/år
Pris/m²
32 524 kr/m²
Kommande

I populära Skälby bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både förskolor, skolor samt kommunikationer.

Man kan verkligen förstå den familj som förälskar sig i det här väldigt speciella gavelradhuset. Här finns känslan av villaboende men istället för en trädgård som ställer krav, har man en alldeles lagom stor gräsmatta att bara ta det lugnt på.
Glänta på entrédörren till att börja med och ni befinner er i en ljus hall som leder mot både vardagsrummet och köket. Det senare med goda arbetsytor för den trollande hemmakocken och det förra rymligt, ljust och beläget med utgång mot bostadens familjära och mysiga uteplats. En tomt som är som gjord för barn med mycket spring i benen.
Det rymliga badrummet till vänster på vägen inåt kanske ni till och med missade i ivern att skynda vidare mot bostadens nav. Det kan hända att ni blir kvar här en bra stund innan ni vandrar vidare till ovanvåningen. Nedre plan bjuder även på en praktisk tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter samt en klädkammare.

En trappa upp bjuds ni på en trio lättmöblerade sovrum samt ett helkaklat badrum med härligt ljusinsläpp från takfönster.

Ett härligt hus på gaveln med stora möjligheter att få hela familjen att trivas länge.

Låter det som huset du drömmer om? Nyp dig då snabbt i armen , så att du vaknar till. Annars kanske du missar tillfället att göra ett liv på Stora Björnens Gränd 27 till verklighet.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Järfälla

Kontakta mäklaren

Camilla Lindqvist

Mäklarringen Järfälla
Mäklare Camilla Lindqvist, Mäklarringen Järfälla
0723-11 44 33

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.