Valhallsvägen 26D

Skälderviken, Ängelholms kommun Se på karta

8 400 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
170 m²
Biarea
4 m²
Tomtarea
428 m²
Byggår
2010
Driftkostnad
43 369 kr/år

På första parkett med fritt läge och en strålande utsikt över småbåtshamnen och Skälderviken ligger detta fräscha, välplanerade parhus.

Ett bekvämt och lättskött boende där du lever med havet som fond under årets alla dagar. Oavsett på vilken av husets flera uteplatser du befinner dig så har du en storslagen havsutsikt och kan följa hela kustlinjen mot Ängelholm och Kullahalvön. Allt är byggt med hög kvalité och är mycket väl genomtänkt. Planlösningen är ljus och öppen och i detta hem ligger fokus på de generösa sällskapsytorna. Villan inrymmer idag två stycken sovrum men för den som önskar går det att skapa fler rum. Invändigt slås man direkt av den härliga takhöjden om 2,70 m på entréplan och på ovanvåningen pulpettak med som mest 3,20 m. På båda våningsplanen finns stora fönsterpartier mot havet, tillsammans ger detta en fantastiskt rymd och massor av ljus i huset. Stor terass med bred utsikt över havet. Härifrån kan man njuta solnedgångens sista strålar när den sakta försvinner ner bakom horisonten. Sommarkvällarna blir extra långa när man bor så nära havet.

Tomten är mycket lättskött och erbjuder grönskande insynsskydd från gatan. Från huset går du på fem minuter ner till den pittoreska småbåtshamnen eller så vandrar du vidare till badstranden för ett dopp. Skåneleden ligger ett stenkast ifrån huset med gång- och cykelväg som bland annat leder till Torekov längs kustremsan. För de golfintresserade finns det minst tio golfbanor inom 30 minuters bilfärd. Eller varför inte äta något gott på en av de sex restaurangerna inom gångavstånd.

I detta hem kan man leva den bekymmersfria villadrömmen fullt ut med hav och salta dopp inom nära räckhåll, utan att kompromissa med närheten till Ängelholms stadskärna som ligger 3 km bort.

Ett attraktivt hem för den som ställer höga krav på sitt boende!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Fredrika Brunnström

Valvet Mäklarkontor AB
Mäklare Fredrika Brunnström, Valvet Mäklarkontor AB
0723-601616

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.