Luftfartsgatan 5

Skarpnäck, Stockholm Karta & restider

4 250 000 kr
RadhusRadhus

Bostadens 120 kvm är disponerade över två våningsplan med 4 rum och kök.
Väl genomtänkt planlösning som är perfekt för den moderna barnfamiljen med sociala ytor på det nedre våningsplanet och samtliga sovrum samlade på det övre våningsplanet. Här erbjuds generösa utrymmen för social samvaro med familj och vänner, både inomhus och utomhus på den trädäckade uteplatsen.
Radhuset kan även enkelt göras om tilll en 5:a genom att dela upp vardagsrummet. Genomgående hög materialstandard samt stilrena & moderna färgval! Hela bostaden genomsyras av en ljus och trivsam känsla tack vare sina stora fönsterpartier i två väderstreck. Ny frånluftsvärmepump från november 2017 med 6 års garanti. Bredband, kabel-tv och parkeringsplats med laddare för elbil ingår i avgiften!

Entréplanet är luftigt med hög trivselfaktor. Från hallen når du kök, helkaklat badrum och vardagsrum som har stora fönster mot den trädäckade uteplatsen. Ljusa väggar och fin ekparkett på golv. Via trätrappan når man det övre planet. Här råder en trivsam stämning med härligt ljusinsläpp och fina ytskikt. Här återfinns även bostadens andra badrum samt en generös klädkammare.

Områdets unika karaktär tillsammans med det vackra naturnära läget gör detta boende till en riktig pärla. I nära anslutning finns lekplatser och gräsytor för barnen. I Skarpnäck finns flertalet förskolor och skolor att välja på.

Närheten till både city och grönskande natur är vad som gör Skarpnäck till ett attraktivt bostadsområde. Nacka naturreservat, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flatenbadet ligger inom behagligt cykelavstånd och attraherar många naturälskare.

Längs Skarpnäcks Allé finns allt du kan tänkas behöva i serviceväg; livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, frisör, bibliotek, apotek, tandläkare, skomakare och gym. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp på Gråhundsvägen med generösa öppettider, manuell chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment.

Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man T-centralen på 19 minuter. Du har dessutom nära till flera busslinjer, som trafikerar större delen av söderort. Med buss 181 når man snabbt och smidigt Farsta Centrum med sina hundratal butiker. Dessutom finns buss 180 till Kärrtorp, 172 till Norsborg via Hökarängen och Huddinge, 173 till Skärholmen, via Bandhagen och Älvsjö med ett stopp vid Ikea. Samt 816 till Gullmarsplan. För bilburna tar Tyresövägen och Nynäsvägen dig till och från city.

Missa inte denna chans - Varmt välkomna på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
120 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
5 800 kr/mån
Driftkostnad
18 840 kr/år
Byggår
2008
Räkna på boendet
  • Söndag 29 apr kl 12:00-12:30 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
  • Måndag 30 apr kl 18:00-18:30 Spara
    Kvällsvisning - Välkommen!
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Luftfartsgatan 5 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 250 000 kr
Driftkostnad
18 840 kr/år

Statistik

3 949
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 10 dagar sedan, den 16 april 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips