Solgränd 5 B

Solbacka strand, Norrtälje Se på karta

3 250 004 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
108 m²
Byggår
2019
Avgift
4 575 kr/mån
Pris/m²
30 093 kr/m²
Nyproduktion 

Stilsäkert och lättskött gavelhus om 108 kvm nära både vatten, natur och Norrtäljes charmiga stadskärna. I trivsamma Brf Äppelblomman bor du i ett ekoby-inspirerat område med allmänna odlingslotter, laddningsstation för elbilar.

Välj om du vill äta din frukost på uteplatsen eller på terrassen på övre plan. För den som har spring i benen finns det fina lekplatser i området. Gillar du att odla och påta är det bara att anlägga din alldeles egna köksträdgård på hörntomten som är ca 156 kvm. Skogarna i närheten erbjuder både svamp, bär och rofyllda skogspromenader. Naturreservatet intill ståtar med sagolik blomsterprakt på våren och sommaren som måste upplevas. Vattenglitter, båtliv och fågelkvitter upplever du som bäst vid Norrtäljeviken som endast ligger några steg bort.

Ta bussen till stan eller promenadvägen längs vattnet för att njuta en stund av de mysiga caféerna och restaurangerna eller passa på att shoppa i någon av butikerna. För den sportige finns flera motionsspår i närheten och på vintern är det bara att spänna på sig skidorna. Förskola finns i Solbacka Strand och i närområdet finns både gymnasium, grundskolor och förskolor.

Parhus nr 5 i danskinspirerad design och har allt man kan önska för ett praktiskt och modernt boende. Tre sovrum, öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum, fina ljusinsläpp med generösa skjutdörrar i glas som skapar en härlig karaktär och fint ljusinsläpp. Huset är utrustat med påkostade och moderna materialval med möjlighet till ett stort utbud av tillval för att sätta din personliga prägel på ditt drömboende. Praktisk förvaring med klädkammare och skjutdörrsgarderob.

Utomhus finns förråd med grönskande sedumtak med plats för trädgårdsredskap, dynor, leksaker eller vad man kan tänkas behöva till lek och utevistelse. Både uteplatsen och terrassen ligger i solsäkert sydvästläge. Dessutom har husen solpaneler på taket. Vid entrén finns plats för två bilar med eluttag för motorvärmare.

Andra etappen av brf Äppelblomman består av sex parhus så missa inte chansen att förvärva en riktigt trivsam bostad!

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Norrtälje