Högbackavägen 43

Söra, Österåkers kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
202 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1971
Energiklass
E
Driftkostnad
46 380 kr/år

Välplanerat radhus om 120 kvm med härligt solläge. Bostaden erbjuder bland annat gott om förvaring, stora sociala ytor, tre ordentliga sovrum och en lättskött tomt med fina solmöjligheter. Från det generösa vardagsrummet leder altandörr ut till trädgården med uteplatsen på baksidan. Köket inrymmer plats för matsalsmöbel och erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. På ovanvåningen finns ett generöst badrum med renoveringsbehov.

På innergården leker barnen tryggt, här finns gungor, klätterställning och gräsytor som inbjuder till lek och aktivitet. Cyklar du ner för den bilfria backen kommer du till Söraskolan (F-9) och Luffarbackens förskola.

Detta radhus har ett väldigt centralt och barnvänligt läge nära Åkersberga centrum med all tänkbar service. Här erbjuds goda pendlingsmöjligheter med Roslagsbanan till Stockholm eller direktbuss till både Danderyd och Humlegården under rusningstrafik. Med absolut närhet till skog, strövområden, motionsspår samt med kort promenadavstånd till badplatser som tex Fiskartorpet, ett av flera barnvänliga havsbad i närheten, är detta ett optimalt boende för dig som ställer höga krav på din boendemiljö.

Varmt välkommen till Högbackavägen 43!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga

Kontakta mäklaren

Désirée Tengberg

Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
Mäklare Désirée Tengberg, Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
+46706052562

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.