Gyllenstiernas Allé 71

Steninge Slottsby, Sigtuna kommun Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103,5 m²
Byggår
2021
Förening
BRF Slottets Symfoni
Om föreningen
Avgift
4 052 kr/mån
Driftkostnad
41 280 kr/år
Pris/m²
33 816 kr/m²

Boka tid för privat visning!
Unik chans till ett radhus med två förråd, ett på varje sida samt två bilparkeringar. Bo i härlig slottsmiljö! Livskvalitet på hög nivå!

Inbjudande entré med en stenlagd uteplats och ett förråd. Samt plats utanför för till exempel cyklar. Perfekt plats för frukost i morgonsolen. Genomtänkt planlösning med integrerat kök- och vardagsrum med fokus på sällskapsytor. Generöst badrum med tvätt avdelning och badkar. Utgång till den trädäckade uteplatsen samt gräsmatta i sydväst, vilken förlänger ytan att umgås på och ger möjlighet till såväl grillmiddagar och stilla stunder i kvällssolen. Stilrena materialval och skön vattenburen golvvärme i entréplan. Vardagsrummet har stora fönsterytor och ger både ljus, rymd och skön karaktär till hela våningsplanet. Stilrena materialval i mjuka toner och ger möjlighet att själv färgsätta hemmet med egna färgval i möbler och textilier.

Övre plan andas mer privatliv och erbjuder 3 sovrum, men det fjärde kan lätt återställas om man så önskas.
Två parkeringsplatser finns i anslutning till den egna trädgården och utbytt låskolv finns på altanen för att kunna lämna samt komma hem via baksidan av huset. Ytterligare ett förråd intill uteplatsen på baksidan och detta förråd är isolerat.
Välkommen och känn in bostaden på plats!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sigtuna/Märsta

Kontakta mäklaren

Marylene Johansson

Bjurfors Sigtuna/Märsta
Mäklare Marylene Johansson, Bjurfors Sigtuna/Märsta
073-7661135