Nyproduktion

Klotstigen

Stensnäs, Nora Se på karta

1 945 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²
Tomtarea
180 m²
Avgift
4 157 kr/mån
Pris/m²
18 178 kr/m²
Antal besök
376
Dagar på Hemnet
10
Nyproduktion

Nu har vi endast fyra radhus om 107 kvm kvar i Brf Karusellen. Inflyttning sker i november 2021 - lagom i tid för att fira nästa jul i ert nya hem.

Direkt i entrén hittar vi bekvämligheter som husets ena badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare – och en smart förvaringsyta i form av ett förråd under trappan. Sedan tar en härlig umgängesyta vid, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Köket är välutrustat med fullstor kyl och frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor – allt du behöver för att fixa såväl vardagsmat som festmiddagar. Här finns också en trevlig köksö, perfekt för den som vill hålla kocken sällskap.

Vardagsrumsdelen rymmer både soffa och matbord, utan problem. Härifrån kliver du direkt ut på din egen uteplats med trädäck som blir ett extra rum när vädret tillåter. Altanen är redo för allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva, och alla grillkvällar såklart.

Vi tar trappan upp till övervåningen. Här finns det gott om plats för familjens privata liv i tre trivsamma sovrum. Ett av dem bjuder på extra vardagslyx i form av en fin fransk balkong. Här finns även ett badrum med WC och dusch, en rejäl klädkammare och en mysig läs- eller arbetshörna? Räcker det med två sovrum för er? Då kan ni välja att göra om ett av dem till ett allrum som tillval. Läs mer om det i tillvalsbroschyren.

Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Husets inredning är även den noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Huset har ett praktiskt förråd som rymmer både vinterdäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in. Inflyttningen äger rum i november 2021. I god tid för att du ska hinna förbereda inför julfirandet i er nya bostad.

Om du vill veta mer om Brf Karusellen och uppleva platsen där vi just nu bygger 15 par- och radhus så är du varmt välkommen att kontakta mäklare Sara Andersson för att boka möte eller visning.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt

Sara Andersson

OBOS Sverige
Mäklare Sara Andersson, OBOS Sverige
0705-49 72 77

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.