Blåklintsvägen 107

Stenungsund, Stenungsund Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Tomtarea
87 m²
Byggår
1968
Energiklass
C
Driftkostnad
42 820 kr/år
Antal besök
2 907
Dagar på Hemnet
10

I underbart soligt läge på populära Kopper presenterar vi nu Blåklintsvägen 107 - ett välplanerat och smakfullt radhus. Ett prisvärt boende i två plan där varje kvadratmeter är utnyttjad. Här finner ni ett hem som passar varje familjesituation oavsett om man bor själv, med barn eller när barnen flyttat hemifrån. Såväl skola, livsmedelsaffär, natur, hav och centrum finns på gångavstånd, liksom lokalbuss och allmänna kommunikationer. Härliga grannar är ett extra plus. Huset har renoverats löpande genom åren och stora bitar som fasad, en del fönster, uteplatser och kök är relativt nytt.

På entréplan erbjuds kök, toalett, förråd/tvättstuga, vardagsrum med utgång till en härligt uteplatser där det bjuds på både dags- och kvällssol. Samfälld gräsyta ligger på andra sidan staketet. Ovanvåningen huserar familjens privata sfär - tre sovrum, badrum och en balkong med vyer över grannskap och grönska. Invid entrén avnjuter man med fördel morgonkaffet soliga dagar, till ljudet av ett område på väg mot dagens rutiner.

Ett optimalt boende där bekvämlighet står i fokus. I samfällighetsavgiften ingår i princip allt utom hushållsel och försäkring vilket gör att ert boende blir kostnadseffektivt. Bo mitt i ett barnvänligt, myllrande område med alla dess fördelar och slipp betungande trädgårdsarbete; här lever man med bekvämlighet i fokus och kan istället använda sin fritid till familj, vänner och aktiviteter. Det finns både varm- och kallförråd exteriört och parkeringen ligger bekvämt i anslutning till radhuslängan.

Varmt välkomna att boka visning på vår hemsida!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.