Timotejvägen 9

Stenungsund, Stenungsunds kommun Se på karta

3 495 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Tomtarea
87 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
57 600 kr/år

I underbart soligt läge på populära Kopper presenterar vi nu Timotejvägen 9 - ett välplanerat och fräscht renoverat radhus i två plan där varje kvadratmeter är utnyttjad. Här finner ni ett hem som passar varje familjesituation oavsett om man bor själv, med barn eller när barnen flyttat hemifrån. Skola, livsmedelsaffär, natur, hav och centrum finns på gångavstånd, liksom lokalbuss och allmänna kommunikationer. Huset har renoverats löpande genom åren där alla ytskikt har renoverats samt också att det byggts ett extra badrum på ovanvåningen 2022.

På entréplan erbjuds ett nyrenoverat kök med öppen planlösning, toalett samt vardagsrum med utgång till ett härligt altandäck. Här grillar man i värmen från solens sista strålar eller kryper upp i soffan under tak och njuter av en god bok. Invid entrén avnjuter man morgonkaffet till ljudet av ett område på väg mot dagens rutiner.
Ovanvåningen huserar familjens privata sfär - tre sovrum, badrum, tvättstuga och en balkong med vyer över grannskap och grönska.
Det finns både varm- och kallförråd exteriört och parkeringen ligger bekvämt i anslutning till radhuslängan.

I samfällighetsavgiften ingår i princip allt utom hushållsel och försäkring vilket gör att ert boende blir kostnadseffektivt. Bo mitt i ett barnvänligt, myllrande område med alla dess fördelar och slipp betungande trädgårdsarbete; här lever man med bekvämlighet i fokus och kan istället använda sin fritid till familj, vänner och aktiviteter.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Kontakta mäklaren

Emma Andersson

Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Mäklare Emma Andersson, Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
0703-81 66 47