Buntmakaregatan 3

Surbrunnen, Ystad Boosta bostaden
Karta & restider

1 895 000 kr
RadhusRadhus

I den östra delen av Ystads centrala delar ligger Surbrunnen. En blandad bebyggelse med mycket charm. Området är också ett av områdena i Ystad där det finns stora framtidsplaner. Nyproduktioner är redan igång och fler är på gång. Det ökar attraktiviteten ytterligare i området och charmen av att verkligen få en härlig blandning av ny och äldre bebyggelse, ökar intresset. Framtidsplanerna ökar också intresset för företag och service att etablera sig i området.
Mitt på Surbrunnen hittar vi Buntmakaregatan. Gatan är enkelriktad med genomfart från söder och den mysiga och relativt smala gatan gör att man nästan vill kalla den för en gränd, eller varför inte ”lugna gatan”.

Välkommen till Buntmakaregatan 3. Detta är ett boende som riktar sig till många. Det är bekvämt och det finns alla möjligheter för den händige att sätta sin egen prägel och touch på bostaden.
Exteriört finns det plats för bilen precis vid entrén. Innanför finns möjlighet till garage, förvaring eller chans att öka boarean med upp till 23 kvm. På andra sidan om huset finns en ombonad trädgård i söderläge. Även här finns stora möjligheter att vara kreativ. Plommonträd och bärbuskar är en bra början för att forma sin nya trädgård.
Huvudentrén i norr leder in i en ljus L-formad hall med ett välhållet originalparkettgolv, rakt fram i hallen är altandörren ut till uteplats, gräsmatta och söderläge. På hallens vänstersida finns tre dörrar in till alla bostadens sovrum, ett större och två mindre med plastmatta på golv och fönster i öster.
I den andra delen av hallen finns garderober. Badrummet har idag duschkabin och fönster i söder. Ytskikten, plastmatta, tapet och kakel är äldre men ytorna i rummet ger många möjligheter att modernisera. Kök med plastmatta på golv, matplats, fönster i söder. Äldre köksinredning i vitt. Allrum med parkettgolv, fönster i söder mot trädgård.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
88 m²
Tomtarea
344 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
46 218 kr/år
Byggår
1959
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Buntmakaregatan 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 895 000 kr
Driftkostnad
46 218 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

7 396
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 35 dagar sedan, den 12 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips