Gömmebergsvägen

Svanesund, Orust Tjänster för säljaren
Karta & restider

2 640 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

I entrén möts du av en härlig sikt genom hela hallen bort till vardagsrummets dubbla fönster vilket ger ljus och rymd åt huset. I hallen finns även bra förvaring. Vardagsrummet på 18 kvm ansluter till köket och matplatsen och ger karaktär åt planlösningen. Från vardagsrummet leder en dörr ut till en härlig balkong som också överblickas via köksfönstret. Gavelbostäderna har i tillägg ett mindre fönster på gavelväggen. I anslutning till entrévåningens hall hittar du en WC/Dusch samt ett mindre sovrum som passar bra som gästrum.

På suterrängvåningen ligger husets mer privata umgängesytor, med ett stort föräldrasovrum och ett något mindre sovrum. Från båda sovrummen leder en altandörr ut till en gemensam, mysig uteplats. På suterrängvåningen finns också ett badrum med tvättmaskin, torktumlare och plats för badkar. I anslutning till badrummet ligger ett rymligt teknikrum/förråd perfekt för förvaring av sådant som du inte behöver komma åt så ofta.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
108 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
4 300 kr/mån
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Gömmebergsvägen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 640 000 kr

Billigare och bättre boende

Statistik

1 576
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 75 dagar sedan, den 28 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips