Svinningeuddsvägen 6K

Svinninge, Österåker Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
113 m²
Biarea
56 m²
Byggår
2017
Förening
BRF Svinningeuddsvägen 6
Om föreningen
Avgift
5 985 kr/mån
Driftkostnad
3 456 kr/år
Pris/m²
33 186 kr/m²

Varmt välkommen till detta fina parhus i populära Svinninge. Här bor du med närhet till både natur och hav.

Huset är fördelat på tre plan med tre sovrum, två badrum, kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Här erbjuds du ett komplett boende med bra planerad social yta samt gott om förvaringsutrymme huset har en vind om ca 56 kvm där det finns gott om plats för förvaring. Du går enkelt upp till vinden genom trappan som fortsätter ditupp. Från vardagsrummet tar vi oss ut till bostadens uteplats. Här finns det bra med utrymme för matbord med tillhörande stolar, loungemöbel och grill för den som önskar.

I avgiften ingår värme, vatten, hushållsel, sophämtning, digital-tv basutbud, samt 2 parkeringsplatser och flera gästplatser. Det är ovanligt att bostadsrättsföreningar har med värme, hushållsel och vatten i avgiften. Det gör att många kanske tycker att avgiften för boendet ser hög ut. Då ska man tänka på att även elkostnader ingår i avgiften. Områdets samfällighet har en stuga med bad- och lekplats nere vid havet. Där ordnas det Valborgsfirande, midsommar med dans och midsommarstång, PUB-aftnar med samkväm och ibland även med en trubadur eller två. Dock med undantag nu för pågående pandemi. Stugan kan man hyra för barnkalas och andra festligheter. ByMe butiken ligger med gångavstånd från bostaden. Utbudet är varierande med bl a växter, frukt, gå bort presenter, inredningsdetaljer, smycken och så mycket mer. Bostadsföreningen har som mål att genomföra trädgårdsdagar. Där hjälps alla åt med att hålla området fint, plantera växter mm. Dagarna kan avslutas med grillning, fika och barnen brukar få en liten överraskningspåse. Utöver detta har föreningen också en julgranständnings ceremoni. Där bjuds det bl a på glögg och pepparkakor. Barn och ungdomar i området har planterade föreningens ”julgran” på trädgårdsdagen. Granen är inte vilken gran som helst utan det är en gran som ska få lila kottar och den kan bli 6 m hög. Ännu så länge är det en liten planta….. men snart en större gran. Beläget i lugna kvarter med några minuters promenad till fina bad- och båtplatser samt goda kommunikationer. Busshållplatsen ligger på några få minuters promenad. Tidtabellen kommer förtätas enligt SL och kommunen. Du kan åka till Åkersberga centrum, Täby och Kulla vägskäl. Vid Kulla vägskäl finns även en infartsparkering, här tar du Vaxholmsbussarna som går till både Vaxholm, Mörby Centrun, Danderyds sjukhus, Humlegården och Tekniska högskolan. Det är nära till skolor och förskolor i området finns flera duktiga dagmammor.

Som medlem i Svinningeudds samfällighet har du möjlighet att ansöka om båtplats, du får även möjligheten att hyra klubbstugan.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Österåker