Tegelhagsvägen 79

Tegelhagen, Sollentuna Se på karta

5 700 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100,5 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Byggår
1977
Förening
Riksbyggen BRF Sollentunahus nr 3
Om föreningen
Avgift
5 641 kr/mån
Driftkostnad
7 236 kr/år
Pris/m²
56 716 kr/m²
Antal besök
3 414
Dagar på Hemnet
6

**Visning söndag 13/6 kl 14:15!**

Radhusfyra med tillbyggd hall, 3 sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i en stabil förening med eget poolområde i Tegelhagen finns nu till salu! Här bor ni i väldisponerad bostad med flera härliga uteplatser i en stabil förening med eget poolområde i trivsamma Tegelhagen - allt placerat nära Edsvikens badplatser och strövområden, barnomsorg, och kommunikationer.

Här får du härliga utomhusytor med både en stor altan på baksidan i soligt sydvästläge samt en insynsskyddad atriumgård vid entrén på framsidan av huset som angränsar mot en allmänning. Uteplatserna ger dig sol (eller skugga för den delen) på någon av uteplatserna från morgon till kväll under sommaren. De olika uteplatserna ger dig gott om utrymme för både grillning, avkoppling i en solstol och sköna måltider utomhus.

Husets storlek med 3 sovrum rymmer enkelt en barnfamilj samtidigt som det även passar bra för ett par som vill "down-siza" från en större villa när barnen är utflugna, men inte vill tumma på storleken.

Planlösningen är mycket väldisponerad med en större entrévåning, som också är sällskapsvåningen, med öppen planlösning i vinkel mellan kök, matplats och vardagsrum. Stor matplats som lätt rymmer 8 personer och vardagsrummet har plats för både soffgrupp och TV-möbel. Planlösningen har omdisponerats i samband med den tidigare innehavarens renovering då man flyttat köket från framsidan till vardagsrummet på baksidan. Där köket låg tidigare har man nu ett rejält sovrum som också fungerar utmärkt som arbetsrum eller barnens lekrum. Det helkaklade badrummet har dusch, wc, tvättställskommod och överskåp. Den tillbyggda hallen om ca 4 kvm tar effektivt hand om familjens ytterkläder. Skön komfortvärme (el) på golvet i både badrummet och hallen.

Den något mindre övervåningen har två rejäla sovrum, en övre hall med plats för en liten arbetshörna samt ett helkaklat badrum med badkar och komfortvärme (el) på golvet.

Förvaringsutrymmen finns förutom i hallen i förrådet under trappan, skjutdörrsgarderoben i master bedroom. Utomhusförrådet tar hand om familjens förvaring av cyklar, barnvagn, resväskor, vinterdäck och allehanda trädgårdsredskap.

Här bor du på en lugn gata i ett radhus samtidigt som du har tryggheten med att bo i en stabil och välskött bostadsrättsförening med närhet till både naturområden, Edsviken, barnomsorg och kollektivtrafik. Förutom att kanske vilja sätta din egen prägel på ytskikten ges du här möjlighet att bara flytta in utan att vara tvungen att påbörja en massa stora renoveringsprojekt, så du kan lägga tid på familj och vänner istället och bara njuta av tillvaron. Lägg därtill soliga och lättskötta uteplatser samt föreningens fina poolområde - och du har hittat hem!

FÖRENING
Föreningen är ovanligt välutrustad med trevliga och användbara lokaler och förmåner. Förutom flera lekplatser i området finns en stor föreningslokal som medlemmarna kan hyra för kalas och festligheter. Det finns även en övernattningslägenhet för uthyrning och inte minst det populära poolområdet, med en uppvärmd pool och barnpool samt bastu/relaxavdelning som medlemmarna kan nyttja. En lyxig förmån som ger möjlighet att tassa iväg i badrocken för ett morgon- eller kvällsdopp! I övrigt finns parkeringsplatser och garage för uthyrning via kö samt två välutrustade tvättstugor varav en med en grovtvättmaskin.
Mer information om föreningen finns på www.sh3.se.

OMRÅDE
Hela området är väldigt mysigt, lugnt

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna