Rosencrantzgatan 16

Tomelilla, Tomelilla Se på karta

1 195 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Tomtarea
335 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
40 822 kr/år

Kedjehus i vinkel med nytt värmesystem! En skyddad trädgård med uterum och vidbyggt garage. Stort allrum i vinkel, kök med matplats och utgångar till både trädgård och uterum. Badrummet renoverades 2018. Separat tvättstuga. Sovrum finns idag på ovanvåningen där det även finns en en oinredd vind. Bostaden är delvis i behov av renovering.
På några minuters gångavstånd når man centrum där det finns all tänkbar service, såsom apotek, banker, bibliotek, biograf, caféer, frisörer, mataffärer, restauranger, butiker mm. Endast ca 600 m till buss- och tågstation och torget alldeles i närheten. Bostaden ligger nära Byavångsskolan med elever från förskoleklass till och med årskurs 6 samt kommunens grundsärskola. Närhet till golfbana och Fyledalens naturreservat.
Från Tomelilla är det ca tre mil till Simrishamn, ca två mil till Ystad. Här finns det goda kommunikationer med både buss och tåg. Väljer ni att resa med tåget till Ystad tar det ca 15 min och Malmö når ni på dryga timmen. Lägg till ytterligare 20 min och ni är mitt i Köpenhamn. Reser ni till Simrishamn tar det ca 30 min.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarna Ekström & Co AB