Hägnadsgatan 21D

Trädgårdsstaden, Skövde kommun Se på karta

2 795 000 kr

3 025 000 kr -8 %
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
106 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2019
Avgift
5 800 kr/mån
Driftkostnad
12 972 kr/år
Pris/m²
26 368 kr/m²

Välkommen till ett mycket trevligt bostadsrättsradhus med gavelläge som färdigställdes 2019 i Trädgårdsstaden. Bostaden erbjuder genomgående nyproduktionskänsla och passar utmärkt för dig som vill kunna flytta in direkt. Här känns allt nytt och fräscht!

Här erbjuds villa-känsla men med alla fördelar av att bo i en bostadsrättsförening. Här bor man med gångavstånd till både förskola, skola, lekplats och idrottshall. Trädgårdsstaden är ett paradis för barnfamiljer med kompisar runt varje hörn. Utöver detta är det inte mer än några minuters promenad till handelsområdet Stallsiken, fina grönområden och kohagar.

Bostaden är om 106 kvm på två plan. På entréplan finns badrum med dusch och tvättavdelning, vardagsrum och kök. Från vardagsrummet nås utgång till den härliga terrassen med pergola där lata dagar spenderas i hängmatta och en lättskött trädgård med plats för studsmatta och massor av lek. Ovanvåningen erbjuder tre sovrum varav ett större som idag används som allrum (möjligt att få 4:a sovrum eller ytterligare allrum) och även denna våning har badrum med dusch/wc.

Parkering för en bil finns det plats på framsidan där det erbjuds uteplats i västerläge med eftermiddag och kvällssol. Ytterligare gästparkeringar finns på området.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

Kontakta mäklaren

Daniel Andersson

Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Mäklare Daniel Andersson, Svensk Fastighetsförmedling Skövde
+46727222831