Västra vägen 17

Tranås, Tranås Se på karta

1 400 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
111 m²
Biarea
33 m²
Tomtarea
176 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1982

Välkommen till Västra vägen 17 och detta hemtrevliga radhus med direkt närhet till stans centrum, mataffär, buss- och tågkommunikationer. Ett perfekt hem med lättskötta ytor för familjen och med uteplatser åt två väderstreck, en i öst och en i väst.

Entrésidan, som finns åt två håll, en från Västra vägen med inbjudande stenmur som ger direkt anslutning mot suterrängplanet och en entré i anslutning mot entréplanet från "innergården". Båda är stensatta med tillgänglig parkeringsyta för cyklar samt uteplats. Lättskött trädgårdsyta med sina 176 kvadratmeter.

I suterrängvåningens entré finns klädhängare direkt till vänster. I denna våning finns också två praktiska sovrum som vardera vätter mot Västra vägen. Vidare finns ett duschrum med plastmatta på väggar och klinker på golv, utrustningen består av dusch, handfat och wc samt gott om förvarings utrymmen.

Det övre våningsplanet ger rum åt entréhall där tillgängligheten ges till samtliga rum. Direkt till höger innanför entrén nås köket, här finns plats för matbord intill köksfönstret. Köket renoverades -10, med nya luckor, golv och vitvaror. Ett rymligt sovrum finns med gott om plats för dubbelsäng, härifrån når du också balkong i österläge. Vardagsrum som ligger i anslutning mot sovrummet ger också access till balkongen i öster. I vardagsrummet ligger parkett på golvet och utrymmesmässigt finns gott om plats för soffmöbel. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier! Det övre våningsplanet har också ett badrum med plastmatta på golv och väggar, avskilt i badrummet är tvättstugan som har tvättmaskin, tvättho och torkskåp.

Här förbereds en försäljning i väntan på att säljaren ska flytta in i sitt nya boende under sommaren 2020. Försäljningen bör starta under våren 2020. Anmäl ert intresse till mäklaren redan nu och få mer information löpande.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tranås