Feroxgatan 4

Ulriksdal, Solna kommun Se på karta

8 795 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
123 m²
Tomtarea
105 m²
Byggår
2016
Driftkostnad
27 131 kr/år
Antal besök
2 899

Accepterat pris! Kontakta ansvarig mäklare för visning.

I familjevänliga kvarter finner ni detta moderna och väldisponerade hus, med stilfull interiör och härliga ytor. Huset är 123 kvm och är fördelat på fyra rum i två plan. På entréplan finns ett stilsäkert kök med goda arbetsytor och nya vitvaror, ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till solig altan i härlig eftermiddags och kvällssol med tillhörande förråd, ett elegant badrum samt optimerad hall med smarta förvaringslösningar.

Övre plan har tre bra sovrum, badrum samt utmärkt med garderobsförvaring och klädkammare.

Smidiga vardagar med egen gratis parkering i närheten av huset.

Ett hus som utmärker sig från mängden. Med eleganta ytskikt, sobra färgval och modern standard så skapas en väldigt attraktiv helhet som tilltalar de allra flesta familjer.

Området har på kort tid etablerat sig som ett av Solnas mest expansiva och populära bostadsområden. På Feroxgatan har du goda kommunikationer i form av bussar och pendeltåget vid Ulriksdal station som ligger på gångavstånd. Från Ulriksdal station tar du dig in till Stockholm City på ca 10 minuter och även direkt till Arlanda och Uppsala. Här kan du enkelt och smidigt ta dig ut på E4:an där du kan åka in till Stockholm City på under 10 minuter. På fritiden är alternativen många. Naturupplevelser med vackra Ulriksdals Slott, badplats, golfbana och skogsområden inom promenadavstånd för dagar med vackert väder. Du har även matvarubutiker väldigt nära och om du vill shoppa så har du nordens största shoppingcentrum, Mall of Scandinavia med allt du kan tänka dig och lite till.

Varmt välkomna med er intresseanmälan för att hållas informerade om kommande visningar.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Kontakta mäklaren

Alexander Langer

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
Mäklare Alexander Langer, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
0707-82 82 12