Viggholmsvägen 37

Vårberg, Stockholms kommun Se på karta

3 749 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Avgift
5 206 kr/mån
Pris/m²
37 869 kr/m²

- NYPRODUCERAT GAVELRADHUS -
Strax intill Vårbergstoppens gröna oas uppförs 36 radhus i bostadsrättsform. Här bor du mitt i naturen med närhet till allt du behöver i vardagen. Här kan familjen trivas i en fin miljö och njuta av ett rymligt och nyproducerat hem.

I Parklyckan är fokus lagt på ett hållbart och modernt boende. Radhusen är Svanenmärkta på utsidan och insidan med hänsyn till dig, miljön.
Med exteriör i harmonisk grågrön och beige färgskala smälter radhusen väl in i den omkringliggande naturen. Den röda tråden, inspirerad av naturen återkommer även interiört där stor vikt också ligger på det sociala med välplanerade och yteffektiva planlösningar för hela familjen. Entréplan erbjuder sociala ytor där familjen kan samlas både till vardags och fest. Här finns även utgång till den mysiga baksidan. Här finns plats att njuta att vara ute så barnen kan leka. Tack Vare gavelläget har man större tomt och kan även gå runt huset. Här finns även förråd. Entréplan har även fint badrum med tvättmöjligheter. Övre plan har tre sovrum klädkammare samt familjebadrum.

För mer info kontakta ansvarig mäklare 0701088071 eller [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö

Kontakta mäklaren

Jimmy Rossetti

Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
Mäklare Jimmy Rossetti, Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
+46701088071