Kommande

Ingegatan 12 C

Vasastaden, Skövde Se på karta

2 790 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
119 m²
Biarea
60 m²
Byggår
1947
Förening
BRF Vasastaden
Om föreningen
Avgift
5 404 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
23 445 kr/m²
Kommande

Ta din chans att flytta in i detta totalrenoverade radhus i centrala Skövde! Här har man inte sparat på krutet i renoveringarna, sedan 2015 och framåt har man renoverat i princip allt i bostaden såsom ytskikt, kök, badrum, tvättavdelning, källarplanet och dessutom byggt till en fantastisk uteplats med stort trädäck, liten plan gräsyta och ett härligt spabad!

Boendet är i bostadsrättsform vilket gör att du slipper tänka på det yttre underhållet och kan fokusera på hur du själv vill ha det. Utöver alla de renoveringar som är gjorda så har bostaden ytterligare fördelar såsom öppen spis i vardagsrummet, egen ingång till källaren som är anpassad för uthyrning. Låg avgift i förhållande till storleken på boendet, perfekt för dig som vill ha ditt eget "hus", bo centralt men samtidigt vill ha ett smidigt boende utan något krav på större skötsel.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!
Vi är måna om våra kunder och vill därför göra visningarna så bra och säkra som möjligt. Vi återkopplar till alla som anmäler sig till visningen för att stämma av hur många det är i varje sällskap - detta för att undvika trängsel på visningen. För dig som inte vill/kan komma på ordinarie visning, är äldre eller tillhör riskgrupp, kontakta oss så löser vi såklart det!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde