Kompassgatan

Västra Bökhult, Älmhult Karta & restider

RadhusRadhus Nyproduktion 

Nu börjar vi bygga bostadsrätterna i Älmhults nya område Västra Bökhult. Här bygger OBOS 16 bostäder i form av radhus på 107 m² och 120 m², med tillhörande parkering och förråd i Brf Körsbärsdalen med inflyttning våren 2020. Kontakta oss nu!

Välkommen in i en ljus och trivsam lägenhet där sambandet mellan kök och vardagsrum ger härliga ytor i entréplanet. I hallen används ytan under trappan på ett bra sätt med ett förråd. Köket är välutrustat med fullstor kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och härliga stora bänkytor som dessutom kompletteras av en köksö. Från vardagsrummet kommer du ut på en härlig uteplats med trädäck. På nedervåningen finns också en WC/Dusch med tvättmaskin och torktumlare, såväl som ett sovrum i anslutning till entrén.

På övervåningen finns den privata delen med två sovrum och en mysig läshörna. Här finns även ett badrum, en klädkammare och ett allrum som vid behov kan göras om till ännu ett sovrum. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fransk balkong.

Till varje bostad hör uteplats, ett förråd och egen parkering. Varje parkeringsplats kommer dessutom att tilldelas ett eluttag.

Med olika gång- och cykelstråk knyts området ihop med såväl natur, centrum och badplats. Här bor du lugnt och skönt samtidigt som du har nära till affärer, service, kommunikationer. Välkommen till Brf Körsbärsdalen!

Husen byggs av OBOS Sverige AB.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
107 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
4 518 kr/mån
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kompassgatan och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 695 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

401
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 26 dagar sedan, den 23 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips