Kommande

Sävgränd 2

Viby, Sollentuna kommun Se på karta

5 395 000 kr

5 695 000 kr -5 %
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Tomtarea
134 m²
Byggår
1984
Driftkostnad
40 922 kr/år
Kommande

Välkommen till ett modernt och optimalt planerat gavelradhus om två plan i barnvänliga Viby.
Huset erbjuder två fina uteplatser. Den ena, på entrésidan, med morgonsol och den andra, på baksidan, i underbart sydväst-läge med sol från förmiddag till kväll. Uteplatsen på baksidan rymmer både matmöbel, loungemöbel och planteringar. Den ligger dessutom i ett skönt insynsskyddat läge med utsikt mot den grönskande allmänningen.

Interiört erbjuder bostaden ett modernt och stilrent kök, rymliga sociala ytor i vardagsrum, två helkaklade och fräscha badrum samt en separat tvättstuga. Välplanerad övervåning med tre ljusa och fina sovrum och en större hall som kan användas som kontorsdel, om behovet finns. Idag disponeras bostaden med tre sovrum men möjlighet finns till fyra sovrum.

Vinhandlaren, som samfälligheten heter, har verkligen försökt se till barnens bästa. Området har många fina lekparker med gungor, klätterställningar och bordtennisbord, grönområden med kullar som blir till pulkabackar på vintern och en fotbollsplan som spolas vintertid till en populär skridskobana. Här bor man även i direkt närhet till Ravalens badplats som bjuder på både sandstrand och brygga med stege. I Ekbacken som ligger 2-3 minuter från huset tar man gärna en picknick bland blåsippor, vitsippor och gamla ekar som blir roliga gömställen för barnen. Detta är en riktig familjeidyll och om jag hade fått bestämma hade alla barn fått växa upp i ett område som detta. Sjönära, många lekparker, grönområden och en massa kompisar.
Samfälligheten har en lokal man kan hyra, för en liten slant, för trevligheter som t e x kalas.

I Viby bor man med naturen som närmaste granne. Järvafältet är ett stort naturområde med insjöar, bondgårdar, ridskola, café och motionsslingor. Är du golfintresserad har du flera fina golfbanor i närheten. För barnen finns många bra förskolor och skolor, både kommunala och privata. Våra små vänner har även fina lekparker och grönområden att leka och springa av sig i. Norrvikensjön och Edsviken lockar till bad sommartid. När isen lagt sig vintertid plogas Norrvikensjön och förvandlas till en härlig skridskobana.

Närmaste centrum ligger i Norrviken där det finns matbutik, restauranger och vårdcentral. I Rotebro handelsplats hittar du ett stort Coop och Willys, systembolag, apotek, frisör, restaurangkedjor och andra småbutiker. 10 minuter bort ligger även Häggviks Handelsplats med bland annat Ica Maxi, Coop, Systembolaget, Mc Donalds och Blomsterlandet. Ytterligare 5 minuters körning tar dig till Sollentuna Centrum med över 110 butiker, biograf och flera restauranger.

Från Norrvikens pendeltågsstation tar det 6 minuter till Sollentuna där det går bussar dygnet runt. Restiden till Stockholm City är omkring 23 minuter och ungefär lika lång till Arlanda. Med pendeltåget går det också att åka till Uppsala utan tågbyte.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sollentuna

Kontakta mäklaren

Therese Johansson

Bjurfors Sollentuna
Mäklare Therese Johansson, Bjurfors Sollentuna
072-995 00 13

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.