Hällgatan 11H

Vimanshäll, Linköping Se på karta

3 475 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
104 m²
Biarea
11 m²
Tomtarea
127 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1961
Driftkostnad
35 292 kr/år
Antal besök
7 477
Dagar på Hemnet
15

Här finns ett ypperligt läge, lugnt och trivsamt i uppvuxen villaidyll. Vimanshäll är ett attraktivt område som ligger nära både stadskärnan, SAAB och US med fina cykelavstånd. På Hällgatan är den fina 60-talscharmen bevarad med gedigen tegelfasad och liten, praktisk trädgårdstäppa med uteplats.

Man når huset genom bilfria gator och entrésidan är inramad med uppvuxen häck. Här finns också en förstukvist under tak med liten uteplats.

Kapprum och hall har garderober och plats för kläder samt direkt access till ett separat WC. Till höger finns det fina köket med härligt ljusinsläpp från det vackra burspråket. Arbetsytor med gott om förvaring i ena delen som sedan ansluter mot den gemytliga sällskapsytan i vardagsrummet med matplats. Här kan man ”gå runt” och det skapas en trevlig rumsavdelare med den riktigt fina öppna spisen som ståtar i hjärtat av huset.

Här finns härligt ljus från stora fönster samt utgång till uteplats och välskött grönska.

En trappa upp finns tre bra sovrum med tilltalande interiör och smakfull färgskala. Ett ”master bedroom” med extra rymd som har både egen klädkammare samt utgång till en mysig balkong under tak.

Häruppe finns även ett fräscht, helkaklat duschrum samt tvättavdelning.

Trädgården är ombonad och trivsam med rabatter, odlingslådor och gräsmatta som skådas från altanen där uppvuxen häck inramar. Garage och parkering i länga. I närområde finns lekplatser och fina skogsmiljöer och serviceutbud finns i närliggande centrum vid Johannelund, Berga eller Ekholmen alternativt i city.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping