Nyproduktion

Romrussingatan 17

Åhus, Kristianstads kommun Se på karta

3 790 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
127 m²
Uteplats
Ja
Förening
BRF Talja
Om föreningen
Avgift
8 246 kr/mån
Pris/m²
29 843 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till den nya stadsdelen Åhusvången och detta välplanerade gathus i 2-plan där du möts av genomtänkta lösningar och design av högsta kvalité. När du stiger in i ditt hus får du en rak vy genom huset och ut till det mysiga trä däcket och den egna lättskötta trädgården.

Planlösningen i huset passar perfekt för er som barnfamilj eller för er som säljer villan och önskar ett lättskött boende. Entréplanet har hall med garderober, ett trevligt kök med matplats och tvättstuga i praktisk anslutning till köket. Här finns ett härligt vardagsrum med utgång till trä däcket samt ett badrum med dusch. En trappa upp möts du av ett allrum samt tre väl tilltagna sovrum och badrum med badkar. Önskas ytterligare två sovrum finns möjlighet att dela av vardagsrum på entréplanet samt att göra allrummet på övervåningen till ett sovrum.

Precis som områdets karaktäristiska utformning med inspiration från Åhus vindlande gator med hus som har olika kulörer och utseende blir även detta ditt personliga hem. Här erbjuds en standard av god kvalité med kök från Ballingslöv, vitvaror från Cylinda och vackra plankgolv som grundutförande och genom olika val, med eller utan extra kostnad, kan du utforma ditt hem efter din egen personliga stil.

Intresserad av visning?
Boka in dig på lunchvisning på onsdagar via vår hemsida eller kontakta ansvarig mäklare ifall det inte passar. Visningen kommer att ske i den Gula Boden i Åhusvången. Där finns det även materialprover för t.ex. bänkskiva, lucka, golv.

OM ÅHUSVÅNGEN
Åhusvången blir en trygg och mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av vidsträckta slätter. Här skapas ett område med unik karaktär och atmosfär – en drömplats att växa upp på, som är trygg, kul och där kompisarna är många. För barnen finns förskola intill och till skolor finns gång- och cykelvägar som gör färden dit säker. Här blir ett kvalitativt boende där den sociala samvaron är nära och den aktiva livsstilen är ett stenkast bort.

För dig som säljer villan är det här en perfekt plats för ett enklare boende och tid för en aktiv livsstil, ta med vännerna på en golfrunda på en av Sveriges främsta golfbanor som ligger i direkt anslutning till området. Eller varför inte ta med barnbarnen för en picknick på stranden som även den finns på behagligt avstånd.

På tal om avstånd så är Åhusvången den perfekta platsen att utgå ifrån både i vardagslivet eller om ni planerar en utflykt eller resa. Förskola finns i direkt anslutning till området och skola upp till åk 9 finns inom 10 min cykelavstånd. I direkt anslutning finns en av Sveriges bästa golfbanor och där finns även Padelbana. Till stranden vid Espet tar du dig med cykel på 10 minuter. Flygplats når du på 20 minuter med bil och likaså Kristianstad som erbjuder ett bredare utbud av shopping. Hela Österlen breder ut sig söder om Åhus och till Kivik, som är känt för sina fantastiska äppelodlingar, tar det 25 minuter med bil. En weekend i Köpenhamn är inte heller långt bort, bara 1,5 timmes bilkörning och du är i en europeisk huvudstad.

Väl hemma i Åhusvången för tankarna dig tillbaka till den klassiska arkitekturen som kännetecknar Skåne men i modern tappning som även knyter an till dagens sociala och aktiva livsstil – Vi trivs att bo här och umgås med vänner och familj i en trygg miljö.

ATT BO I BOSTADSRÄTT
Oavsett om du säljer din villa eller satsar på ett första egna boende så är bostadsrättsformen ett boende som skapar ett gemensamt ansvar men samtidigt på

Läs mer om bostaden
Riksmäklaren

Kontakt

Ulrika Lööf

Riksmäklaren
Mäklare Ulrika Lööf, Riksmäklaren
070-201 43 93