Cascais

Aldeia de Juzo, Portugal

600 000 euro
RadhusRadhus

Referens: 10731
Trevligt radhus belägen i en privat villa med en inbjudande gemensam pool och en trevlig trädgård med gröna områden. Här bor ni ett lugnt och trivsamt område, men har bekvämligheterna i centrum och stränderna på bara några minuters avstånd.
Denna rymliga och bekväma villa med fin finish, består av två våningar med tre sovrum, en terrass och en balkong på övervåningen och ett rum som kan användas som kontor på bottenvåningen. Det härliga vardagsrummet med öppen spis , har gott om dörrar som leder till trädgården vilket bidrar till gott om naturligt ljus och här ligger även det moderna köket.
Fastigheten räknas också med golvvärme, förvaring och parkering vid villan.
Som svensktalande fastighetsmäklare i Portugal erbjuder vi personlig visning som lotsar dig genom köpprocessen och er etablering i Portugal. Vi är licenserade mäklare och talar svenska, portugisiska och engelska. Portugalmäklarna är sedan 25 år tillbaka även en auktoriserad mäklarbyrå med mäklarlicens och ansvarsförsäkring i Portugal. Vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden och vi finns här nere året runt. Portugalmäklarna är även en i Sverige auktoriserad mäklarbyrå och medlemmar i mäklarsamfundet.

Som den största mäklarfirman på portugisiska fastigheter med fokus mot den nordiska marknaden har vi tillgång till i princip samtliga fastigheter till salu i Portugal och vi har därför som målsättning att finna rätt fastighet till rätt pris för våra nordiska kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig från Storstadsregionen, Lissabon med omnejd, Cascais, Estoril och norrut mot Silverkusten genom Alentejo och söderut med hela Algarves kustremsa med kontor i bla Lagos, Portimao, Carvoeiro, Albufeira, Vilamoura, Tavira mfl. Förutom kontoret i Stockholm har vi 12 mäklarkontor kontor i Portugal. Detta för att underlätta för de svenskar som önskar bosätta sig här nere. Vårt huvudkontor ligger centralt i Estoril, 30 minuter utanför Lissabon.

Välkomna ner och besök oss.

Portugalmäklarna

Portugal: Estoril Garden -Av Aida Bloco 1, Loja 111 P-2765-187 Estoril

Sverige: Stureplan 4 c, 4 tr 114 35 Stockholm

Inger Söderlund +351 911 150 535 +46 707 631035 +46 8 463 1035

Övriga kontor : Stockholm, Lissabon, Estoril, Cascais, Lagos, Portimao, Vilamoura, Tavira, Carvoeiro, Ferragudo, Albufeira, Loule, Olhau, Ericeira Silverkusten, Madeira, Alentejo mfl

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
212 m²
Antal rum
5 rum

Statistik

70
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 44 dagar sedan, den 4 december 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Guider & Tips