Vråtorpsgatan 33D

Alsike, Knivsta Se på karta

4 675 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
155 m²
Biarea
7 m²
Tomtarea
253 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
43 338 kr/år
Antal besök
564
Dagar på Hemnet
3

Med trevligt läge i Alsike finns nu chans att förvärva detta friköpta radhus! Ett boende som andas kvalité, stilren design och bjuder ljus öppen planlösning. Flertalet unika detaljer karakteriserar detta hem såsom högt i tak (varierar mellan 2,65 - 3,85 m) och generösa fönsterpartier.

Ljus, modern planlösning som erbjuder entréplan med hall, badrum med dusch, kök och allrum i öppen planlösning som går att dela av för den som behöver ytterligare rum. Utgång från allrum till två uteplatser i vardera väderstreck. Övre plan erbjuder allrum, badrum med badkar samt tre bra sovrum.

Här bor ni ostört med en väl uppvuxen Thjuahäck på baksidan av huset. Två generösa uteplatser som erbjuder sol från tidig morgon till kväll.

Alsike är ett växande, attraktivt och mycket barnrikt område. Här finns förskolor, skola (Fsk - åk 9), närlivs och restaurang. Rikt föreningsliv och naturen runt hörnet med motionsspår och fotbollsplaner. Bussen passerar bekvämt förbi och det är lätt att ta sig till Uppsala och Knivsta för vidare färd med tåg mot Arlanda, Stockholm och Gävle.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 20
    jun
    Sön 20 jun kl. 14:15–15:00
    Bokad visning - anmälan sker hos mäklaren. Klicka på "Läs mer..." och sen "Anmäl mig". Obs: max 2 pers/sällskap!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.