Nyproduktion

Lievägen 51D

Älvsjö/Långbro, Stockholms kommun Se på karta

8 650 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
118,5 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Planerat tillträde
November 2022
Förening
BRF Uniformen 18
Om föreningen
Avgift
5 239 kr/mån
Driftkostnad
16 800 kr/år
Pris/m²
72 996 kr/m²
Nyproduktion

BRF Uniformen 18 är på väg att ta form och beräknas stå klart för inflyttning den 30:e november 2022. Föreningen kommer att bestå av två parhus med två bostadsrätter vardera och ett Attefallshus. Marken är friköpt och ägs av föreningen.

Föreningen har tecknat ett entreprenadkontrakt med Creator vad gäller uppförandet av de nya husen. Läs mer om dem och deras projekt på www.creatorprojekt.se/.

Här kommer ni bo med en hög standard och härlig atmosfär genom smakfulla materialval. Gavelläget med de stora fönsterpartierna bidrar till en mycket ljus och luftig interiör. En fin golvbeklädnad med genomgående enstavsparkett. En optimal planlösning med totalt 118,5 kvm boarea fördelat på tre plan. Den totala golvytan i huset är hela ca 150 kvm (ca 50 kvm per plan). Härliga umgängesytor, fyra bra sovrum på ett och samma plan, två stilrena badrum och bra förvaring. Garderober kommer att finnas i alla fyra sovrum. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger plats åt det stora sällskapet och med direktaccess till uteplatsen är de sociala ytorna väldigt generösa. Uteplatsen upplåts med nyttjanderätt. Det rymliga vindsplanet ger möjlighet till många spännande lösningar utifrån eget tycke och smak.

För uppvärmningen står en frånluftsvärmepump med vattenburet system vilket ger huset en bra energiprestanda.

Till bostaden hör även en parkeringsplats på fastigheten.

Juridisk person OK som köpare för Attefallshuset.

Lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor och fritidsaktiviteter. Bra kommunikationer genom t-bana och buss samt gångavstånd till Fruängens centrum som har all service man kan önska sig. Natursköna Långbro Park med sitt värdshus en liten bit från huset och populära Långsjön med sin badstrand och servering finns på behörigt avstånd. Dessutom Älvsjöskogens naturreservat som är väl anpassat för friluftsliv med belysta motionsspår mm. för den som gillar att aktivera sig i rogivande skog och mark. För den som söker bra restauranger för fantastiska matupplevelser finns Michelinstjärnkrogen Aloë och Rinos Bodega samt Erssons Fisk för att nämna några. Dessutom en välsorterad ICA-butik med delikatessdisk i området.

I närheten finns även Älvsjö Centrum med pendeltåg och bussterminal. Här finns även flera mataffärer (Hemköp, Coop och Willys), konditori, apotek, restauranger, bibliotek, bank, SATS-gym med barnpassning, post m.m. Dessutom Älvsjö vårdcentral, Älvsjö hudmottagning, Öron-, näsa- och halsmottagning och flera tandläkare. Älvsjö centrum genomgår stora förändringar just nu med nybyggnation av bostäder, butiker och restauranger. Utbudet av restauranger är riktigt bra och här finns det något för alla smaker.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö

Kontakt

Christofer Svensson

Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Mäklare Christofer  Svensson, Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
070-710 85 04