Sländvägen 8C

Älvsjö/Långbro, Stockholms kommun Se på karta

6 295 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
125 m²
Biarea
18 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2008
Förening
BRF Villa Bergskäddan
Om föreningen
Avgift
8 500 kr/mån
Driftkostnad
32 466 kr/år
Pris/m²
50 360 kr/m²

SE INFO OM MÅNADSAVGIFTEN LÄNGRE NER I TEXTEN! Mycket trevligt och välplanerat bostadsrättsparhus från 2008. Beläget med ett lugnt & barnvänligt läge i Älvsjö-Långbros natursköna villakvarter. I närheten av det mesta man kan önska sig. Exteriören är en fröjd med en stensatt uteplats och en härlig terrass på toppen. Deras sydvästläge ger möjlighet att följa solen större delen av dagen och kvällen. Här ryms det mesta som hör sommaren till och ger plats åt familj, släkt och vänner! Från uteplatsen är det direktaccess till föreningens gemsamma gräsmatta. Härliga ytor som ger möjlighet till många spännande aktiviteter för alla åldrar.

Här bor ni med en modern standard och härlig atmosfär med gavelläge och stora fönsterpartier som bidrar till en mycket ljus och luftig interiör. En fin golvbeklädnad med genomgående ekparkett som ger ett enhetligt intryck. På entréplanet är det golvvärme och på övriga plan radiatorer. Allt via ett vattenburet system. En optimal planlösning med totalt 125 kvm boarea fördelat på tre plan. Härliga umgängesytor, tre bra sovrum på ett och samma plan och två stilrena badrum. Allrummet längst upp i huset kan användas till ett fjärde sovrum om så önskas. Dessutom är det utmärkt förvaringsmöjligheter i bostaden. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger plats åt det stora sällskapet. För skön komfort och myskänsla finns dessutom en braskamin att njuta av på entréplanet.

Till bostaden hör en del i det gemensamma förrådet på gården och även en parkeringsplats på fastigheten. Fiber finns installerat och för uppvärmningen står en frånluftsvärmepump för en bra energiprestanda. Föreningen äger marken (ej tomträtt). *SÄLJAREN STÅR FÖR 3550 KR VARJE MÅNAD VAD GÄLLER AVGIFTEN TILL FÖRENINGEN FRAM TILL 31/1 2025. DET BETYDER ATT AVGIFTEN DÅ BLIR 4950 KR PER MÅNAD FRAM TILLS DESS RÄKNAT PÅ NUVARANDE AVGIFT OM 8500 KR. Detta gäller med ett utgångspris om 6 295 000 kr.

Fastigheten har ett utmärkt läge ett stenkast från Långbrodalskolan och gångavstånd till ytterligare skola och förskolor. Några minuter bort finns kommunikationer med buss mot Älvsjö-Fruängen-Telefonplan-Gullmarsplan. Dessa tar dig med anslutande tunnelbana eller pendeltåg till citypulsen och allt vad den har att erbjuda. Området erbjuder även mysiga Långbro Park, Långsjöns badplats med egen servering, Herrängens Gård med brygga, servering, fotbollsplan och tennisbana samt Stubbängsparken med parklek och fotbollsplan. Dessutom nära till Älvsjöskogens naturreservat som är väl anpassat för friluftsliv med belysta motionsspår mm. För den som söker bra restauranger för fantastiska matupplevelser finns Michelinstjärnkrogen Aloë och Rinos Bodega samt Långbro Parks värdshus. Den välsorterade matbutiken ICA på Svartlösavägen ligger även den i närheten av bostaden.

I Älvsjö Centrum med pendeltåg och bussterminal. Här finns även flera mataffärer (Hemköp, Coop och Willys), konditori, apotek, restauranger, bibliotek, bank, SATS-gym med barnpassning, post m.m. Dessutom Älvsjö vårdcentral, Älvsjö hudmottagning, Öron-, näsa- och halsmottagning och flera tandläkare. Älvsjö centrum genomgår stora förändringar just nu med nybyggnation av bostäder, butiker och restauranger. Utbudet av restauranger är riktigt bra och här finns det något för alla smaker.

I Fruängens centrum finns butiker, mataffärer, restauranger och caféer, bibliotek, vårdcentral, tandläkare, Systembolaget och flera gym. T-banans röda linje och bussterminal gör det enkelt att ta sig till Stockholms Universitet och KTH utan några byten.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Christofer Svensson

Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Mäklare Christofer Svensson, Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
070-710 85 04

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas