Nyproduktion

Sparreholmsvägen 17

Älvsjö - Örby Slott, Stockholms kommun Se på karta

9 310 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m²
Biarea
3 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Förening
BRF Vindsatéljen
Om föreningen
Avgift
0 kr/mån
Driftkostnad
24 000 kr/år
Pris/m²
75 081 kr/m²
Nyproduktion

-- Avgiftsfritt i två år -- Husen är uppförda och kan ses invändigt -- Tillträde från oktober 2022 --
-- Endast två hus finns kvar, missa inte chansen! --

Välrenommerade Arkitektbyrån SandellSandberg har ritat sex optimerade bostadsrättsparhusen i populära Örby Slott. Husen har designats för den moderna vardagen med bekvämligheter för bästa levnadsstandard. Fönster i treväderstreck samt stora fönsterpartier längs med hela kortsidan som skapar en luftig och öppen känsla med bästa ljusinsläpp. Bostäderna har exklusiva och smakfulla materialval såsom genomgående 1-stavsparkett samt golvvärme på hela entréplanet.

I hallen finns plats för avhängning och två garderober. På golvet ligger snygga granitkeramiska plattor från Grespania. Plattorna ligger praktiskt en bra bit in i hallen och är perfekt för barnfamiljen att kunna komma direkt in i badrummet eller den separata tvättstugan. I tvättstugan finns husets värmepump, tvättmaskin och torktumlare. Under trappan finns praktiskt utrymme för upphängning av kläder eller förvaring för väskor mm.

Entréplanet har en takhöjd om 2,7 meter och innehar ett magnifikt kök från Marbodal med skåp och luckor hela vägen upp i tak. Bänkskiva och stänkskydd är i lyxig Beach Clay kvartskomposit och har snygg kontrast med handtag och blandare i krom. Stor köksö med binder samman den öppna planlösningen mellan kök och sällskapsrum och skapar fantastisk social yta. Bänkskivan på köksön är också i Beach Clay kvartskomposit och har ett överhäng som ger plats för barstolar. Från sällskapsrummet finns utgång till stor terrass om ca 20 kvm i strålande sydväst-läge och härlig kvällssol.

Det övre planet innehar 3 rymliga sovrum, vardagsrum och ett badrum med badkar samt badrumsfönster. Vardagsrummet kan genom kostnadsfritt tillval göras om till ett Master Bedroom inför tillträdet. Det intilliggande sovrummet görs då om till en Walk-In-Closet, se alternativa ritningar.

I Vindsateljén bjuds man på en härlig atmosfär med 2,8 meter i nock, takterrass och fantastiska vyer. Våningen går att nyttja som privat kontor, vardagsrum och som Master Bedroom. Använt som det sistnämnda finns här två förråd att nyttja som generösa klädkammare och en privat takterrass att avnjuta en härlig morgonkaffe på.
Vindsateljén har en totalyta om närmare 30 kvm, utan takterrassen inräknad.

Här ligger husen terrasserade ifrån varandra så att de på ett sätt skapar privata trädgårdar för varje husägare att kunna njuta av. Som mest är höjdskillnaden hela 4 meter från Sparreholmsvägen nedanför. Inför tillträdet kommer häckar att planteras. Dessa häckar kommer att vara 30-40 cm höga vid planteringstillfället.

Helt enkelt ett ytterst modernt bostadsprojekt i direkt närhet till Stockholm City!

Tillträde kommer att ske från November 2022

Till varje bostad så ingår parkeringsplats och ett eget externt förråd om ca 5 kvm samt tillhörande mark runt huset som upplåts med nyttjanderätt.
Priser mellan 9.095.000 kr - 9.495.000 kr beroende på tomtstorlek och läge i området.
För att se samtliga priser, vänligen se bilagt prisdokument.

Juridisk person OK.
Medlemmar äger rätten att uthyra bostaden i andra hand.

Det går bra att själva åka till Sparreholmsvägen och titta utifrån.
Kontakta ansvarig mäklare för visning inne i husen och för att mer information!

Läs mer om bostaden

Kontakt

Simon Modig

Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB
Mäklare Simon Modig, Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB
0702-01 17 70