Kommande

Fäbodgatan 44

Anderstorp, Skellefteå kommun Se på karta

2 100 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
154 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Förening
Riksbyggen BRF Torpet
Om föreningen
Avgift
6 207 kr/mån
Driftkostnad
22 669 kr/år
Pris/m²
13 636 kr/m²
Kommande

Varmt välkomna till detta genomgående renoverade och mycket trivsamma boende på Fäbodgatan 44!
Detta är en bostad som erbjuder er mängder av utrymme och härliga sociala ytor där både vänner och familj kan samlas för att umgås.

Bostaden är mycket välplanerad sett till ytan vilket öppnar upp för många olika typer av inredningsval och flexibilitet över hur man önskar använda sig av mängden av rum och yta som detta hem erbjuder.
Här erbjuds du en fantastisk planlösning med stora sociala ytor, detta i kombination med ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck som i sin tur skapar en otroligt trevlig levnadsmiljö.
På entréplan finner du bland annat kök och vardagsrum, matsalsrum samt ett badrum och ett förrådsrum, perfekt för förvaring för den större familjen!
En våning upp finner du hela fyra sovrum och utöver detta finns ännu ett väl tilltaget badrum och ytterligare ett rum för förvaring. Via ett av sovrummen når man också bostadens balkong i söderläge.
Skulle man önska ytterligare ett rum så går det utmärkt att viga delen som idag nyttjas som matsal som ännu ett sovrum eller som ett väl tilltaget och lyxigt arbetsrum. Möjligheterna är oändliga!

Bostaden har genomgående renoverats de senaste åren och stoltserar nu med bland annat ett nytt kök med en äkta bänkskiva i sten, helt nya ytskikt på nedre plan där även nya golv lagts in samt att badrummet på nedre plan kommer att renoveras med ny våtrumsmatta i närtid. Här behövs med andra ord bara att bära med sig sina tillhörigheter och flytta in och börja trivas på ett lugnt och barnvänligt område!

Utemiljön lämnar heller ingen besviken! På framsidan så har det under det gångna året byggts en altan på framsidan där man kan njuta av kvällssolen och på baksidan hittar ni ett härligt soldäck i söderläge. Här har man satt upp insynsskydd under året så här man man njuta av soliga dagar utan att känna att man har sina grannar i ens direkta närhet. Här finns också gräsyta för familjens små nedanför soldäcket. På grund av den bra placeringen hittar ni också en lekplats precis framför bostaden där de små barnen kan roa sig utan att bege sig allt för långt bort från hemmet och kan därför hållas under uppsikt väldigt enkelt.

Området karaktäriseras av en lugn och trevlig atmosfär med goda kommunikationsmöjligheter och med närhet till både centrum och grönområden samt busshållsplats.
Här bor du med bra service och småstadskänsla på hemmaplan, samtidigt som du på gångavstånd finns elljusspår och mysiga promenadstråk.

Detta är en kommande försäljning. Missa inte möjligheten att ta kontakt med mig för mer information om denna familjedröm.
Här finns dessutom möjlighet till snabbt tillträde.
-Ser fram emot att höra från dig!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Skellefteå

Kontakta mäklaren

Linn Sjölin

HusmanHagberg Skellefteå
Mäklare Linn Sjölin, HusmanHagberg Skellefteå
0910-400990

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.