Rapidgatan 7

Anneborg, Falköpings kommun Se på karta

2 075 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
115 m²
Tomtarea
312 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1991
Driftkostnad
41 402 kr/år

Med ett tilltalande läge på Anneborg nås Rapidgatan 7! Här bor du med gångavstånd till Mössebergs många härliga naturupplevelser. Ett yteffektivt kedjehus i två plan som erbjuder välplanerad planlösning. Fastigheten rymmer bland annat sociala ytor, dubbla badrum där ett badrum är renoverat 2021, tvättavdelning och fyra sovrum. Ett välvårdat hem med smakfull inredning som skapar en härlig atmosfär. Villan har genomtänkta utgångar till uteplatser och trädgård. Lättskött tomt som är perfekt för lek och spring! Dessutom kombineras finns det en carport med ett kallförråd.

Anneborg är ett bostadsområde beläget i norra Falköping. Här har du närheten till mataffär på Bergsliden, vårdcentral, apotek och cykelavstånd till Falbygdens Ridcenter. Med kort promenad nås vackra gång- och löparspår på Mösseberg. Bor du här har du också närhet till Ranten med resecentrum, livsmedelsbutik och restauranger via en gång/cykelbana

Vi vill ge dig en så bra visningsupplevelse som möjligt! Anmäl dig så kan vi anpassa visningen efter hur många som kommer och hålla dig uppdaterad om eventuella förändringar. Varmt välkommen med din anmälan!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falköping

Kontakta mäklaren

Jonas Ragnarsson

Fastighetsbyrån Falköping
Mäklare Jonas Ragnarsson, Fastighetsbyrån Falköping
073 769 24 00