Runristargatan 22

Ättekulla, Helsingborgs kommun Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
118 m²
Biarea
27 m²
Tomtarea
298 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
46 700 kr/år

Välkommen till lugna Runristargatan och detta fina parhus. Huset är invändigt totalrenoverat av föregående ägare under 2015 och året därpå tillkom ett trädäck om 50kvm och en jacuzzi samt utedusch! Sedan nuvarande ägare flyttade in 2019 har även ett uterum om ca 27kvm med skjutdörrspartier byggts till på trädäcket.

Med stilrena och moderna materialval erbjuds ett boende där hela familjen trivs! Köket är från Epoq med svart granitbänkskiva samt vitvaror från Samsung, Siemens och Bosch. Två smakfulla & helkaklade badrum som både har dusch och golvvärme. Samtliga fönster har bytts ut och träfasaden på huset och förrådet har också målats under renoveringen.

Bottenvåningen har en öppen, social och praktisk planlösning och kombinerat med fönsterpartiet i vardagsrummet skapas ett ljust och luftigt intryck. Trädgården är extremt lättskött och passar perfekt till sociala middagsbjudningar. På nedervåningen ligger ett större sovrum och lämnar de tre sovrummen på ovanvåningen till barnen.

Tomtens nuvarande inhängning sträcker sig utanför aktuell tomtkarta och fastighet, något som inte är ovanligt i området och som framöver kommer att justeras. Se under dokument för aktuell tomtkarta.
Parkering i carportplats tillhör bostaden i områdets samfällighet. Välkommen att boka visning med fastighetsmäklare Alexander Larsson!

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Alexander Larsson

3etage Fastighetsmäklare
Mäklare Alexander Larsson, 3etage Fastighetsmäklare
073-5955772