Nyodlarvägen 3

Bälinge, Uppsala Karta & restider

2 750 000 kr

2 895 000 kr -5%

RadhusRadhus

Välkommen till Nyodlarvägen 3 och Bälinge. Här erbjuds du ett delvist renoverat radhus i ett lugnt område med en lekplats precis utanför entrén. Följ solens värmande strålar hela dagen då du kan välja att sitta på den stora trätrallen på framsidan eller varför inte på baksidan på dess trätrall och med den lättskötta trädgårdstomten.

Väl i hallen uppmärksammas du av de fina och ljusa materialval samt dagsljuset som flödar genom huset och letar sig fram i varje rum. På entréplan erbjuds du; ett kök som är mycket smakfullt inrett med vackra detaljer så som en blandare i mässing och rostfria vitvaror, ett vardagsrum med utgång till baksidan, en tvättstuga, ett badrum samt ett sovrum. En trapp upp finner du hela tre stycken sovrum och alla är väldisponerade varav ena är utrustat med ingång till klädkammare. Här finns ett badrum utrustat med bl.a. golvvärme, takfönster och badkar.

En lättskött trädgårdstom med grönskande buskage och perenna växter som ger dig ett bra insynsskydd. Intill trätrallen på framsidan finns ett varmbonat förråd som är ombyggt år 2013.

Utmärkt boende för barnfamiljen med ett mycket lugnt läge utan biltrafik i närheten. I barnvänliga Bälinge finns inom bekvämt gångavstånd: busshållsplats för stadsbussar, förskolor, skola, mataffär, fotbollsplan, utomhusbad och motionsspår.

Välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
136 m²
Tomtarea
206 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
34 210 kr/år
Byggår
1976
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Nyodlarvägen 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 750 000 kr
Driftkostnad
34 210 kr/år

Statistik

16 381
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 136 dagar sedan, den 10 januari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips