Esplundagränd 20

Bandhagen - Ormkärr, Stockholms kommun Se på karta

3 450 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
102,5 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1962
Förening
HSB BRF Rågstacken i Stockholm
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
8 661 kr/mån
Pris/m²
33 659 kr/m²

***Accepterat pris! Ring för visning***

Nu saluförs detta mycket trevliga radhus med gavelläge i längan, invid naturskönt område. Bostaden disponeras i två plan med följande planering:
På entréplan finner ni ett stort kök med gott om arbetsytor, samt rum för större matplats och access till ett väl tilltaget inglasat uterum mot husets skyddade framsida. Vidare finner ni här ett stort sovrum, helkaklat och stambytt badrum samt en praktisk klädkammare. En trappa upp möts ni av 2st sovrum, en mindre gästtoalett samt ett generöst vardagsrum med ett mindre rum i anslutning som kan planeras om för ytterligare ett sovrum om så önskas.

Utanför dörren finns stora grönområden och lekplats. Ett stenkast från huset finner ni också nyupprättat naturreservat som är en grön oas i området. I föreningen finns gym, tvättstuga och bastu som medlemmarna har tillgång till. Parkering finns att hyra för 141 kr/månaden. Därtill en stor och trygg HSB förening med gott renommé och stabil ekonomi.

Barnvänligt område med närhet till förskola och skola. I Ormkärr finner ni även lekparker, fotbollsplan och mysiga promenadstråk.
Bussar tar er till Älvsjö och gröna linjens tunnelbana når ni på promenadavstånd (ca 700 m) Ni har också promenadavstånd till Stuvsta Centrum med pendeltåg söderut och till city.

Varmt välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Huddinge

Kontakta mäklaren

Tim Konradsson

SkandiaMäklarna Huddinge
Mäklare Tim Konradsson, SkandiaMäklarna Huddinge
073 157 54 55