Talldungen - Endast tre hus kvar

Bankeryd - Backamo, Jönköpings kommun Se på karta

3 225 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Förening
BRF Talldungens radhus
Om föreningen
Avgift
5 907 kr/mån
Pris/m²
23 036 kr/m²

Fast pris & Först till kvarn! Inflyttning årsskiftet 2022/2023.

Mitt i centrala Bankeryd, intill redan etablerat villakvarter ska området Talldungen byta skepnad till bostäder. Först ut är 20 st radhus om 140 kvm vardera. I nästa etapp byggs flerbostadshus med bostadsrätter på marken där industrilokalerna idag ligger, dessa ska alltså rivas. 17 av husen är redan sålda så hör gärna av er omgående vid intresse.

Toppklass med modern standard och tilltalande arkitektur. De 140 kvm är också optimalt planerade för familjen, för att nämna några egenskaper; tre sovrum på samma plan, groventré som ansluter till separat tvättstuga, två allrum, två badrum varav det ena med badkar samt carport och uppfart med plats för tre bilar. Här prickas det mesta av gällande vad som bidrar till en enkel vardag!

Och vilket läge det blir. Att ha promenadavstånd till kombinationen välsorterade matbutiker, båthamn och sandstrand vid Domsand, idrottsplatsen Furuviks IP och de vackra strövområdena vid Vidablick är en sådan lyx! Bilen kan säkert bli stående i dagar medan ben och cyklar bär er till det mesta.

”Har barnen det bra har föräldrarna det bra” – ja så är det onekligen och i detta kvarter vågar vi utlova att barnen definitivt får det bra. Här lär kompisen alltid vara nära och allmänningen i kvarterets mitt blir det säker en given samlingspunkt. Eller i tv-soffan hos grannen… Vill de ha större äventyr ligger Skogsdals lekplats bara några hundra meter bort.

Bankeryd har länge varit en attraktiv ort att bosätta sig i och det är verkligen inte svårt att förstå varför. Här kombineras småstadskänslans lugn och trygghet med den vackra omgivningen. Allt man behöver finns verkligen här och lockar "storstan" är det inte många minuter i vare sig bil eller med cykel till Jönköping.

Kvarteret byggs av den lokala aktören Jonsons Bygg och inflyttning sker preliminärt från och med årsskiftet 2022/2023.

En unik möjlighet då radhus i ett så pass etablerat och centralt läge i Jönköpingsregionen är sällsynt. Kontakta mäklare för mer information eller för att boka in ett möte. Och ta gärna en sväng förbi kvarteret där vägen redan är asfalterad, snart växer också husen upp!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Kontakta mäklaren

Fredrik Hagejärd

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Mäklare Fredrik Hagejärd, Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
+46727372740