Strandvägen 9B

Billingsfors, Bengtsfors kommun Se på karta

825 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
114 m²
Tomtarea
523 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1954
Driftkostnad
23 800 kr/år

På Strandvägen 9B med sjönära läge i inloppet av Dalslands kanal erbjuds detta parhus med en boarea på 114 kvadratmeter.

Fastigheten nyttjas idag som fritidsboende men kan även nyttjas som permanent bostad. Fastigheten är belägen ca 10 minuter från Bengtsfors och ca 1 h från Strömstad.

Bostaden har under säljarens ägo genomgått yttre renoveringar så som fasadbyte, nya fönster, ny ytterdörr och nytt tak. Även bostadens badrum samt WC har renoverats.

Vi välkomnas in i huset av en entréveranda under tak. På entréplan finns ett allrum/matsal i anslutning till kök som erbjuder utgång till boendets balkong med en fin sjöutsikt.
På entréplan finns även två av tre sovrum, badrum, gästtoalett och förråd.

På nedre plan hittar vi bostadens vardagsrum med öppen spis och utgång till trädgård. Här finns även tvättstuga, matkällare, två förråd och ett sovrum.

Bostaden är fördelad på 5 rum varav 3 sovrum som genomgående erbjuder ljusa väggar och ett fint ljusinsläpp.

Till fastigheten hör en sluttande trädgårdstomt om 523 kvm, garage, en stenlagd uteplats med öppen spis och markis samt båtplats.
I närområdet finns två av Dalslands kanals slussar, badplats och fina strövområden. I Billingsfors samhälle finns också mataffär med posthantering, förskola, sporthall och fotbollsplan.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

Kontakta mäklaren

Elisabeth Jansson

Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
Mäklare Elisabeth Jansson, Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
0531-12300