Smedtorpsvägen

Björnö Vik, Norrtälje Tjänster för säljaren
Karta & restider

3 295 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

I natursköna Björnö bygger OBOS 43 kedjehus - Ett bekvämt boende med Norrtälje centrum på gång- och cykelavstånd. Perfekt för pendlaren som vill ha nära till både stad och skärgård. Välkommen till Brf Björnö Vik 1!

Den inbjudande framsidan av bostaden karaktäriseras av en plattbelagd uteplats som löper vid sidan av entrén. Väl inne möts du av den rymliga entrén med goda förvaringsmöjligheter och vy mot den allmänna ytan med gott om plats för vardags- rumsmöbler, matplats och umgänge. Det välutrustade köket med generösa bänkytor ger bra förutsättningar för matlagning. Från den allmänna ytan når du den väl tilltagna terrassen och den mysiga trädgården. På nedre plan finner du även ett sovrum och badrum med tvättmaskin, torktumlare och dusch.
På övre plan, som är bostadens mer privata del, finns förutom ett mastersovrum och ett sovrum även ett allrum som vid behov kan göras om till ytterligare ett sovrum. Här finns även en mysig läshörna samt badrum med dusch.

Bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av garde- rober, klädkammare på övre och nedre plan samt ett förråd på 4,5 kvm i anslutning till carporten. Till samtliga bostäder ingår carport och färdig trädgård.

Observera att bilderna är tagna i vårt visningshus i området och att vissa avvikelser kan förekomma.

Husen byggs av OBOS Sverige AB, som är en av Nordens största bostadsutvecklare, och säljs i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
120 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
4 520 kr/mån
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Smedtorpsvägen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 295 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 210
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 124 dagar sedan, den 14 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips