Björnövik hus 1013, Smedtorpsvägen

Björnövik, Norrtälje Karta & restider

3 295 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

Den inbjudande framsidan av bostaden karaktäriseras av en plattbelagd uteplats som löper vid sidan av entrén. Väl inne möts du av den rymliga entrén med goda förvaringsmöjligheter och vy mot den allmänna ytan med gott om plats för vardagsrumsmöbler, matplats och umgänge. Det välutrustade köket med generösa bänkytor ger bra förutsättningar för matlagning. Från den allmänna ytan når du den väl tilltagna terrassen och den mysiga trädgården. På nedre plan finner du även ett sovrum och wc med tvättmaskin, torktumlare och dusch. På övre plan, som är bostadens mer privata del, finns förutom ett mastersovrum och ett sovrum även ett allrum som vid behov kan göras om till ytterligare ett sovrum. Här finns även en mysig läshörna samt badrum med dusch. Bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av garderober, klädkammare på övre och nedre plan samt ett förråd på 4,5 m2 i anslutning till carporten. Till samtliga bostäder ingår carport och färdig trädgård. Husens fasad är färgsatta i ljusa pasteller, vilket bidrar till att skapa en levande och positiv känsla för ögat. Invändigt håller den fasta inredningen klassiska snitt för att hålla både kvalitets- och trendmässigt i flera år.

Området Björnövik, med sitt fantastiska läge på höjden ovanför Kvisthamravikens södra sida, har närhet till både Norrtälje stad och naturen vilket ger en fantastisk miljö att bo i för hela familjen. Det är viktigt att både barn och vuxna trivs - inte bara i sitt nya hem, utan i omgivningarna där de bor. Inom området kommer därför att uppföras en helt ny lekplats, där barnen kan springa, klättra, gunga och leka. Och där du som förälder kan delta i leken eller slå dig ner i solen och njuta av en stunds lugn.

Utmed den andra vägen kommer 21 stycken kedjehus i två plan om ca 120 respektive 136 kvm att uppföras av OBOS/MYRESJÖHUS. Bostadsrättsföreningen Björnö Vik 1 kommer totalt att innehålla 43 st bostadsrättslägenheter fördelat på två återvändsgator när den står färdig. Mellan de två gatorna lämnas grönområdet i befintligt skick som innebär en varierad växtlighet. Ett gemensamt teknik/avfallshus med access från den lokala gatan i Björnövik bidrar till att undvika renhållningsfordonens transporter utmed återvändsgatorna.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
120 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
4 520 kr/mån
Driftkostnad
19 200 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Björnövik hus 1013, Smedtorpsvägen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 295 000 kr
Driftkostnad
19 200 kr/år

Statistik

913
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 46 dagar sedan, den 9 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips